lifx

Smarta Wifi LED-lampor från LIFX

Du behöver ingen bridge för att styra din smarta belysning från LIFX. LIFX-lamporna ansluts via ditt Wifi och därför kan du kontrollera din belysning även hemifrån. Det räcker bara med en LIFX-lampa för att du ska kunna njuta av din smarta belysning. Styr LED-lamporna enkelt via appen på din smartphone, det är allt som behövs.

Filter

Vad är speciellt med LIFX??

LIFX är en pionjär inom smart belysning. Sortimentet består av smarta lampor som passar för olika situationer och som alla kan styras via LIFX-appen på din smartphone. De smarta lamporna från LIFX kan också anslutas med röstassistenter som Google Assistant och Apple HomeKit för att maximera upplevelsen av trådlös styrning!

Användarvänlig LIFX-app

Oavsett var du befinner dig kan de smarta lamporna styras med LIFX-appen. Förutom att ställa in färger, dimra samt tända och släcka de smarta lamporna har LIFX-appen ett antal särskilda fördelar. Med specialfunktionerna kan du njuta av alla fördelarna med smart belysning. Musikvisualisering med LIFX innebär att rummet förvandlas till en magisk plats med förinställda färgcykler. Du kan också gruppera lamporna för att styra alla samtidigt.

Belysning för varje stund på dagen!

Med LIFX Color-lamporna kan du växla mellan 16 miljoner färger och njuta av ett starkt ljus på 800 lumen. Oavsett vilket humör du är på finns en alltid en belysning som passar, om du så vill koppla av på soffan med en bra bok, bjuda över vänner på en spelkväll eller ordna en fest!

Fördelarna med LIFX:

  • Ingen bridge krävs
  • 16 miljoner färger
  • Bestäm vem som får tillgång
  • Kontrollera allt med appen
  • Kompatibel med Google Assistant, Apple HomeKit, IFTTT och Amazon Alexa
  • Lagra inställningar i molnet
  • Personliga tidtabeller och scenarion
Ergebnisse anzeigen