• Din expert på smarta hem i SverigeDin expert på smarta hem i Sverige
  • Över 1 000 000 nöjda kunderÖver 1 000 000 nöjda kunder
  • Alla produkter är testade av tinkAlla produkter är testade av tink

Kategori

Ekosystem

Pris (kr)

Min
Max

Kompatibilitet

AIRTHINGS

Smart kontroll över luftkvaliteten i ditt hem

Airthings produkter ger dig omfattande upplysning om kvaliteten på ditt inomhusklimat och är en smart investering för din hälsa. De smarta luftkvalitetsmätarna ger dig 24 timmars tillgång till olika mätvärden, såsom temperatur, lufttryck, luftfuktighet, radonkoncentration och TVOC-värdet. Detta ger dig en uppfattning om luftkvaliteten i ditt hem utan bidrar även till en bättre hälsa för dig och din familj.

Filter

Varför Airthings?

Med de smarta produkterna från Airthings har du full kontroll över kvaliteten på inomhusluften.

Med sina sensorer upptäcker de omedelbart om värden som radonkoncentration, VOC (flyktiga organiska föreningar), fuktighet eller temperatur ligger inom ett kritiskt område och varnar dig vid behov.

Du kan även anpassa dessa varningsmeddelanden. Du kan också ansluta dina smarta luftkvalitetsmätare till andra smarta enheter, t.ex. termostater, luftrenare eller luftfuktare, och ställa in automatiseringar via IFTTT. Röststyrning via Amazon Alexa eller Google Assistant är också möjlig. På så sätt skapar du ett smart hemsystem hemma som alltid håller koll på inomhusklimatet.

Varför är bra luftkvalitet så viktigt?

Har du någonsin undrat hur hälsosam luften i ditt hem är? Trots att det är en viktig fråga ställs den sällan.

God luftkvalitet i ditt hem bidrar inte bara till att förbättra ditt välbefinnande, utan kan också förhindra allvarliga sjukdomar. Du vet kanske redan om att hög luftfuktighet orsakar allergier, dammkvalster, mögel och röta. Men visste du också att radon, en radioaktiv gas som kommer upp ur marken, är en av de vanligaste orsakerna till lungsjukdomar?

Med Airthings kan du hålla koll på kvaliteten på din luft och på så sätt förhindra eventuella men och sjukdomar. Med Airthings Wave Mini kan du till och med hålla ett öga på risken för mögelbildning.

Fördelarna med Airthings sammanfattat:

  • Mätningar av viktiga luftkvalitetsfaktorer som TVOC, Radonbelastning och CO2-koncentration
  • Upptäcker tidigt och varnar när risk för mögel finns (Airthings Wave Mini)
  • Kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant och IFTTT
  • Styrning via appen, via röststyrning eller via en handrörelse
  • Praktisk översikt över all data och grafer på Airthings Dashboard
  • Anpassningsbara varningar

Full kontroll med Airthings-appen

Subtitle in here Den kostnadsfria Airthings-appen ger dig tillgång till all din viktiga data. Tack vare den intuitiva instrumentpanelen kan du se alla dina mätningar på ett ögonblick och där även tekniska termer förklaras på ett tydligt sätt. Du kan också se diagram för de senaste två dagarna, veckan, månaden och till och med hela det senaste året. På så sätt kan du alltid se hur värdena i ditt hem utvecklas. Långtidsmätningar är särskilt viktiga för radonmätningar, eftersom detta värde kan fluktuera enormt.

Subtitle in here Förresten: Vill du snabbt se aktuell luftkvalitet behöver du inte ens öppna appen. Stå bara framför en av dina Airthings-enheter och vifta med handen framför den. Ett grönt, gult eller rött ljus kommer då att tändas för att ge en indikation på luftkvaliteten. Det är också bra att veta att just Wave Mini med hjälp av intelligenta algoritmer kan uppskatta om det finns risk för mögel i ditt hem. Du kommer att bli varnad om detta i Airthings-appen. Denna innovativa funktion har varit tillgänglig på alla Wave Minis sedan september 2020.