• Din expert på smarta hem i SverigeDin expert på smarta hem i Sverige
  • Över 1 000 000 nöjda kunderÖver 1 000 000 nöjda kunder
  • Alla produkter är testade av tinkAlla produkter är testade av tink

Kategori

Ekosystem

Pris (kr)

Min
Max

Varumärken

Strömförsörjning

Kompatibilitet

Anslutningsmöjligheter

Kamerasynfält

Funktioner

Videoupplösning

Smarta säkerhetssensorer

Öka säkerheten i hemmet med smarta sensorer

Gör ditt hem ännu säkrare med smarta säkerhetssensorer. De upptäcker faror som inte är direkt synliga såsom rök, översvämning eller andra rörelser.

Filter

Gör ditt smarta hem ännu säkrare med säkerhetssensorer

Du kommer inte få ut det mesta av ditt smarta hem utan rätt säkerhetssensorer. Det finns sensorer för olika ändamål, de som registrera varje rörelse, temperaturer, lufttryck, luftfuktighet med mera. Med den insamlade datan kan du göra ditt smarta ekosystem mer energieffektivt. Exempelvis kan du använda en rörelsesensor för att registrera om någon har kommit hem och därefter värma upp rummet till exakt rätt temperatur.

Säkra ditt smarta hem med sensorer

Fönster- och dörrsensorerna övervakar och registrerar all rörelse kring dina dörrar och fönster. Om ett fönster eller dörr till exempel öppnas när du inte är hemma får du omedelbart ett meddelande. Om du vill kan du också installera tidstabeller eller aktivera ett larm till dina smarta säkerhetskameror.

De trådlösa brandvarnarna kan enkelt monteras i taket. Du kan också välja om du vill få ett textmeddelande, ett e-postmeddelande eller båda när rök upptäcks av varnarna. Du kan också bestämma vem som ska kontaktas: Endast du eller även din partner och brandkåren. Du kan också vidta andra åtgärder, t.ex. tända ljuset på varnaren så att brandmännen får bättre sikt och kan släcka branden mer effektivt. Själva brandvarnaren utger naturligtvis också ett omedelbart larm, så att människor i närheten också blir varnade.

Vattenlarmen hos oss på tink är för närvarande de mest avancerade sensorerna i världen. De kan anslutas till elnätet (12 eller 24 volt) eller försörjas av ett batteri. Larmsignalen kan överföras via kabel eller trådlöst. Vattensensorerna kan placeras var som helst där risken för översvämning är störst. Och om ett larm inträffar får du omedelbart ett meddelande. Dessutom kan vissa åtgärder utföras vid larm exempelvis om vatten upptäcks på golvet stängs vattentillförseln av automatiskt.

Förutom de sensorer som nämns ovan finns det flera andra enheter, t.ex. rörelsesensorer och temperatursensorer. Om det är svårt att veta hur de kan användas eller kombineras kan du också välja ett komplett larmsystem. I denna kan vanligtvis alla ovanstående sensorer integreras.