• Din expert på smarta hem i SverigeDin expert på smarta hem i Sverige
  • Över 1 000 000 nöjda kunderÖver 1 000 000 nöjda kunder
  • Alla produkter är testade av tinkAlla produkter är testade av tink

Kategori

Ekosystem

Pris (kr)

Min
Max

Varumärken

Kompatibilitet

Gräsklippning

Komfortabel gräsklippning: Smarta gräsklippare

En välklippt gräsmatta är en naturlig del av en vacker trädgård. Desvärre måste gräset klippas ofta och aktiviten är varken rolig eller avslappande. Det är dags att överlämna denna uppgift till en smart gräsklippare så du kan njuta av en vacker trädgård utan att anstränga dig i onödan.

Filter

Hur fungerar smart trädgårdsskötsel?

Har du någonsin drömt om en tid där du kunde utföra ditt trädgårdsarbete som att vattna blommorna och klippa gräset, med en enkel knapptryckning? Då kan du sluta drömma nu, med smarta trädgårdsredskap kan du styra ditt bevattningssystem och din gräsklippare med en fingertryckning, även när du är på språng. De ansluts enkelt till ditt Wifi och kommunicerar med din smart-phone eller surfplatta - inget står längre i vägen mellan dig och trädgårdsarbete utfört från soffan.

Vilka typer av smarta trädgårdsutrustning finns det?

Robotgräsklippare på gräsmatta med ett två personer barfota och ett turkost bord.

01

Smarta gräsklippare

En välklippt gräsmatta är grunden till en vacker trädgård. Det är samtidigt en av de mest tidskrävande och långtråkiga trädgårdsuppgifterna. Låt en smart gräsklippare göra jobbet åt dig i sommar och slipp anstränga dig i onödan.

Garderna bevattnare med gräsmatta i bakgrunden.

02

Fler trädgårdsredskap

En smart trädgård är mer än bara gräsklippning. Även bevattning av trädgården kan skötas av smarta enheter. Smart trädgårdsbelysning hjälper till att skapa mer atmosfär på terrassen på kvällen, och smarta väderstationer är rätt val för dig som alltid vill veta exakt hur vädret kommer att vara. Trädgårdsarbete enkelt och smart.

Vilka är fördelarna med en smart trädgård?

Tidsbesparande

Komfortabelt

Klimatsmart

Tystare

Trädgårdsunderhåll är tidskrävande: gräsklippning och vattning kan ibland ta upp en hel lördagseftermiddag. Smarta trädgårdsredskap tar effektivt hand om dessa tråkiga uppgifter. Du kan starta din robotgräsklippare och ditt bevattningssystem genom endast ett fingertryck. Om du vill göra det ännu bekvämare kan du även automatisera din smarta gräsklippning genom skapande av scheman. På så sätt behöver du inte ens tänka på när roboten ska sättas igång och din trädgård är kommer alltid vara fortsatt välskött.

Förutom att spara tid, sparar smarta trädgårdsredskap också resurser. Robotgräsklipparna drivs elektroniskt, vilket innebär att du inte behöver bensin. Även smart bevattning är klimatsmart. De smarta pumparna använder bara så mycket vatten som behövs för att vattna gräsmattan och växterna optimalt. Dessutom kan de även användas i huset för hushållsändamål.

Användningen av smarta trädgårdsredskap kommer också att glädja dina grannar, eftersom robotgräsklipparna arbetar tyst. Det skramlande ljudet från en gräsklippare är en kvarleva från det förflutna. Nu kan du klippa gräsmattan när du vill - utan att behöva oroa dig om det är lunchtid eller sovdags för dina grannar.

Hur går man tillväga för att göra sin trädgård smart?

En smart trädgården innebär inte bara smarta robotgräsklippare och bevattningssystem. Trädgårdsbelysning, utomhusuttag och vädermätningar kan också användas på ett smart sätt: Du kan tända utomhuslampor genom mobilen oavsett var du befinner dig eller programmera scheman där lamporna tänds vid en viss tidpunkt, uttagen kan styras för att spara energi och med smarta väderstationer får du information om alla väderleksdetaljer.

Robotgräsklippare

Garage

Vattenpumpar

Vattensensorer

Belysning

Väderstationer

Trädgårdsuttag

Den smarta robotgräsklipparen klipper gräset åt dig för ett bekvämare liv. Garaget fungerar som ett "hem" för gräsklipparen och skyddar den från väder och vind. Den smarta vattensensorn känner av när och hur mycket vatten som behövs och kommunicerar med den smarta vattenpumpen, som ansvarar för bevattningen. Smarta trädgårdslampor lyser upp din tomt så att du kan njuta av din perfekt underhållna trädgård även i mörkret. De kan styras via en app eller slås på automatiskt när solen går ner. Med en smart väderstation vet du hur vädret kommer att bli de närmaste dagarna och kan vidta åtgärder om det behövs - till exempel dra ner blomkrukorna under taket när ett åskväder förutspås. Med smarta trädgårdsuttag sparar du också energi utomhus.