• Din expert på smarta hem i SverigeDin expert på smarta hem i Sverige
  • Över 1 000 000 nöjda kunderÖver 1 000 000 nöjda kunder
  • Alla produkter är testade av tinkAlla produkter är testade av tink

Kategori

Ekosystem

Pris (kr)

Min
Max

Varumärken

Kompatibilitet

Uppvärmning

Paketerbjudanden

Vi har satt ihop ett gäng riktigt prisvärda paketerbjudanden för dig som är ute efter ett startpaket eller vill utöka ditt nuvarande smarta värmesystem. Våra paketerbjudanden hjälper dig att spara pengar och skapar samtidigt ett behagligare inomhusklimat för dig och din familj.

Filter

Hög tid för smarta uppvärmningspaket!

Numera kombinerar smarta uppvärmningspaket alla viktiga funktioner som behövs för att alltid ha den perfekta temperaturen hemma, samtidigt som du sparar el och pengar och inte skadar miljön i onödan. Med fantastiska funktioner som geofencing vet ditt moderna uppvärmningspaket alltid när och hur ditt hem ska värmas, så att energi inte slösas bort i onödan, samtidigt som du och din familj alltid har en behaglig temperatur hemma.

De viktigaste funktionerna att hålla koll på

Om du är ute efter ett komplett värmepaket med samtliga funktioner som behövs för att värma på ett hållbart och effektivt sätt bör du se till att paketet uppfyller vissa basfunktioner. Först och främst bör funktionen geofencing finnas med. På så sätt vet ditt smarta värmepaket var du befinner dig och justerar temperaturen därefter. Dessutom bör den ha en app som ger dig statistik över din energiförbrukning.

Vidare bör varje modernt och högkvalitativt värmepaket kunna styras via app, genom platsidentifiering och med hjälp av smarta, förinställda scenarier, men samtidigt bör det också kunna ställas in manuellt genom justering direkt på termostaten.

Att köpa smarta värmepaket innebär att du delvis automatiserar ditt hem. Företag som tado°, som specialiserar sig på utveckling av smarta termostater, hjälper dig när det gäller ditt och din familjs välbefinnande. tado°-appen kan användas från alla familjemedlemmars smartphones. På så sätt vet det smarta värmesystemet alltid när och vem som är på väg hem - och temperaturen anpassas därefter. Gör din uppvärmning smart och dra nytta av fördelarna med en framtidens uppvärmningssytem.