• Din expert på smarta hem i SverigeDin expert på smarta hem i Sverige
  • Över 1 000 000 nöjda kunderÖver 1 000 000 nöjda kunder
  • Alla produkter är testade av tinkAlla produkter är testade av tink

Kategori

Ekosystem

Pris (kr)

Min
Max

Kompatibilitet

Anslutningsmöjligheter

Funktioner

Wifi-subwoofers

Perfekt bas med smarta subwoofers

Subwoofers kompletterar det audiovisuella spelet i ett perfekt hemmabiosystem. De smarta bashögtalarna ger djup åt alla ljud och skapar en enastående ljudupplevelse.

Filter

Subwoofer - trådlös streaming för film och musik!

Subwoofers är ett måste i alla kompletta musiksystem och förstärker i första hand de djupa ljuden från högtalarna. De är speciellt utformade för att återge bas, dvs. lågfrekventa ljudvågor. Dessa kraftfulla och smarta högtalare ser till att din favoritmusik kommer in under huden på dig och dina gäster. Basen får dig att känna musiken djupt inifrån, liksom i golvet och väggarna. Lågfrekventa ljudvågor stöder sånger med varje enskilt ljud och ger dem uttryck och betoning. Subwoofers är också pricken över i:et i ditt ljudsystem för filmkvällar - särskilt under spännande scener. Numera finns det även Wifi-subwoofers som enkelt kan integreras i ditt Wifi-aktiverade system utan att kräva omfattande tekniska kunskaper.

Imponerande funktioner möter otroligt ljud

Wifi-subwoofers, trådlösa subwoofers eller Bluetooth-subwoofers - många av dem kan enkelt integreras i alla ljudpaket så att du kan sätta ihop ditt eget Dolby surround-system. Varumärken som SONOS har skapat ljudsystem med mycket passion och kreativitet som är övertygande i alla avseenden. En av Sonos med fascinerande funktioner är Trueplay™. Denna funktion gör det möjligt för SONOS Sub att analysera rummets akustiska egenskaper, t.ex. storlek, layout och möblering. Trueplay™ finjusterar sedan högtalarna för att skapa ett ljud som är individuellt anpassat till ditt hem. Numera kan moderna ljudsystem styras via din smartphone, och tillhörande appar med ett brett utbud av inställningar och tillgång till streamingtjänster som Spotify, Deezer och Co. har blivit standard.

Sonos smarta subwoofer har även stöd för Multiroom, vilket naturligtvis inte får glömmas. Dessa ljudsystem har vanligtvis också en integrerad radio, uppdaterar sin programvara automatiskt och installeras på nolltid. Tack vare sin stilrena design kan de integreras i alla inredningar: till exempel stilfullt som ett blickfång i vardagsrummet eller diskret under soffan.

Moderna subwoofers för ditt ljudsystem

Du behöver inte oroa dig för om en subwoofer fungerar trådlöst eller om det krävs en kabel, eftersom båda alternativen nu är standard i Smart Home-produkter. Du kan utöka ditt trådlösa subwooferkit och anpassa det till dina individuella behov. Om du redan har ett trådlöst musiksystem kan du utöka det med en trådlös subwoofer eller, om det är kompatibelt, med en Bluetooth-subwoofer. Urvalet är stort och användningen är så optimerad att det är en barnlek, även för nybörjare inom smarta hem. Nästan alla moderna ljudsystem kan styras via en app och optimeras med enkla inställningar. Det finns knappast några gränser för underhållningen i ditt hem.