• Din expert på smarta hem i SverigeDin expert på smarta hem i Sverige
  • Över 1 000 000 nöjda kunderÖver 1 000 000 nöjda kunder
  • Alla produkter är testade av tinkAlla produkter är testade av tink

Kategori

Ekosystem

Pris (kr)

Varumärken

Kompatibilitet

Paketerbjudanden

Våra bästa paketerbjudanden inom säkerhet

Med större säkerhetspaket kan du utrusta varje skrymsle och vrå med smarta säkerhetsprodukter, ett säkerhetssystem som du också kan komma åt var som helst med din smartphone. Här finner du paket som vi på tink har satt ihop åt dig. Se till att ingen kan ta sig in i ditt hem obemärkt och känn dig säkrare och bekvämare hemma.

Filter

Larmsystem - alltid informerad när något händer

Det kan vara mycket komplicerat att sätta ihop de enskilda produkterna till ett komplett säkerhetssystem. Särskilt om konceptet fortfarande är helt nytt för dig. Därför erbjuder många tillverkare nu kompletta säkerhetspaket. De enskilda komponenterna integreras i samma system och arbetar sedan effektivt tillsammans.

Andra sensorer och styrelement kan enkelt läggas till i systemet. Du kan till exempel hitta larmsystem från Netatmo, Eve och Ring. Vad de olika produkterna i systemet exakt gör för dig varierar. Men de har alla samma mål: att skydda dig och ditt hem. Dessutom har du möjlighet att se om dina barn mår bra eller vad dina husdjur gör, även när du inte är hemma. Här är några exempel för att lära dig mer om smarta larmsystem.

Olika tillverkare, olika produkter

Ring ser till att du alltid har en överblick över vad som händer i eller runt ditt hem. Med ett paket från Ring kan du samtidigt se vem som står vid din dörr och vad hunden gör i trädgården. Du kan sedan se detta på din smartphone när du är på väg hem.

Med Netatmos larmsystem kan du till exempel utrusta ditt hem med smarta rökdetektorer för att se till att du blir varnad hela dagen om det börjar brinna någonstans i ditt hem. Den tillhörande appen skickar sedan ett push-meddelande till dig när en avvikelse inträffar och informerar dig om typen av fara och hur du ska reagera så snabbt som möjligt.

Det finns alltså många sätt att utöka ditt smarta hem eller göra det säkrare på det sätt du vill. Det finns olika paket tillgängliga och förhoppningsvis kan vi med hjälp av våra expertrecensioner hjälpa dig att ta ett steg i rätt riktning.