• Din expert på smarta hem i SverigeDin expert på smarta hem i Sverige
  • Över 1 000 000 nöjda kunderÖver 1 000 000 nöjda kunder
  • Alla produkter är testade av tinkAlla produkter är testade av tink

Kategori

Ekosystem

Pris (kr)

Min
Max

Varumärken

Strömförsörjning

Kompatibilitet

Datalagring

Kamerasynfält

Funktioner

Videoupplösning

Videodörrklockor

Se vem som står utanför din dörr

Om någon ringer på din dörr när du inte är hemma vill du ändå kunna veta vem som söker dig. Med en smart videodörrklocka kan du se vad som händer utanför din ytterdörr med knivskarp bild. Det är bara att titta på direktsändningen eller den inspelade videon på din smartphone, oavsett var du befinner dig.

Filter

Hur fungerar smarta videodörrklockor?

Videodörrklockor ansluts via Wifi till appen på din smartphone. När någon ringer på dörrklockan får du ett meddelande på din smartphone och du kan se live via kameran vem som står vid dörren. Många dörrklockor har mörkerseende så att du får en tydlig bild även på natten.

Funktioner i en videodörrklocka

Smarta videodörrklockor är fullmatade av användbara funktioner. Vi har listat de mest framstående nedan:

Tvåvägskommunikation: Med tvåvägskommunikation använder du din smartphone som en intercom. Du kan se på skärmen vem som står vid din dörr, även om du inte är hemma. På så sätt kan du meddela brevbäraren var paketet ska lämnas.

Rörelsedetektering: Videodörrklockor med rörelsedetektering börjar automatiskt spela in när de upptäcker rörelse vid dörren. Titta på inspelningarna efteråt för att se vad som hänt utanför ytterdörren under dagen.

Tyst läge: Om du inte vill bli störd eller om någon i familjen sover, kan du helt enkelt stänga av och sänka dörrklockan. Du kan fortfarande få meddelanden på din smartphone så att du inte missar något.

Röststyrning: Om du ansluter en videodörrklocka till en smart högtalare så låter din röstassistent dig veta när någon har ringt på dörrklockan.

Dörrklocka: Smarta dörrklockor gör det lättare att höra när det ringer på - oavsett var i huset du befinner dig. Dörrklockan ansluts enkelt till ett vägguttag och du ställer in ringsignal och volym i appen.

Installera en videodörrklocka

Installationen för en smart dörrklocka är inte komplicerad. Vanligtvis fästs klockan trådlöst vid dörren, väggen eller brevlådan. Det är bara viktigt att Wifi-signalen är tillräckligt stark. Utöver den trådlösa varianten finns det även modeller som kan integreras i det befintliga dörrklockan. De är anslutna till ledningarna i din gamla klocka och drivs också på det sättet. När dörrklockan är installerad ansluter du den helt enkelt via appen. Därefter är din videodörrklocka redo att användas.

Batteridrift för smart och flexibel övervakning

De flesta smarta videodörrklockorna är batteridrivna vilket möjliggör att de kan placeras var som helst vid dörren. De senaste modellerna kan också installeras permanent och anslutas till din befintliga strömförsörjning. Men dessa dörrklockor kan också drivas av ett batteri. En laddning räcker ofta i 6-12 månader. För att förhindra att dörrklockan plötsligt slutar fungera så får du alltid ett meddelande på din smartphone när batteriet är svagt.