• Din expert på smarta hem i SverigeDin expert på smarta hem i Sverige
  • Över 1 000 000 nöjda kunderÖver 1 000 000 nöjda kunder
  • Alla produkter är testade av tinkAlla produkter är testade av tink

Kategori

Ekosystem

Pris (kr)

Min
Max

Varumärken

Kompatibilitet

Underhållning

Tillbehör

Här finner du alla tillbehör inom kategorin underhållning som exempelvis stativ och väskor till dina smarta högtalare.

Filter

Ett komplett underhållningspaket

Du behöver inte lämna huset för att njuta av högkvalitativa musik eller fest. Utbudet av högtalare och tillbehör utökas ständigt: väggfästen, adapters, Wifi-förlängare, antenner och omvandlare. På tink har vi ett stort utbud av produkter i den här kategorin så du kan förbättra ditt befintliga ljudsystem och vi testar dem utförligt åt dig. Här hittar du recensioner och tips som hjälper dig att välja rätt smarta produkter för hemmet.

Omvandlare, förlängare och massor med andra produkter

De flesta underhållningsprodukterna behöver idag inte anslutas till varandra via kabel. Nu kan ditt hemmabiosystem, dina högtalare, din smartphone, dina hörlurar och din spelkonsol anslutas till internet och till varandra enkelt via Bluetooth eller Wifi. Så skippa allt kabeltrassel och njut av samma högkvalitativ musik.

Smarta fjärrkontroller

Tack vare tillbehör som smarta fjärrkontroller eller bluetooth-högtalare kan du njuta ännu mer av dina smarta enheter eftersom det går att styra alla enheterna från en enda enhet. Oavsett om det är din TV, dator, musikanläggning eller lampa med en enkel anslutning via Wifi eller bluetooth så är allt möjligt. Detta betyder att du inte längre behöver 10 fjärrkontroller för att styra allt.