• Din expert på smarta hem i SverigeDin expert på smarta hem i Sverige
  • Över 1 000 000 nöjda kunderÖver 1 000 000 nöjda kunder
  • Alla produkter är testade av tinkAlla produkter är testade av tink

Kategori

Ekosystem

Pris (kr)

Min
Max

Varumärken

Kompatibilitet

Funktioner

Färg på belysning

Sockel

Smarta Spotlights

Lights out - Spot on

De små smarta LED-spottarna kan användas individuellt i varje rum för att belysa ditt hem enligt dina önskemål. Den minimalistiska designen gör att de smälter in diskret i alla inredningsstilar.

Filter

Varför smarta inomhusspots?

LED-spotarna kännetecknas framför allt av sin mångsidighet. Takspots som grundbelysning ger tillräcklig ljusstyrka samtidigt som det ger rummet mer struktur. Du kan använda dem för att belysa specifika delar av rummet i t.ex. badrummet, läshörnen i vardagsrummet eller garderoben.

Hur fungerar smarta LED-spots?

Smarta inomhuslampor fungerar i princip som vanliga taklampor. Du kan dock styra LED-spotarna med respektive app eller via en fjärrkontroll. Du ställer in ljusstyrkan och ljusfärgen i appen. På morgonen ger ett ljust dagsljus dig den energi som behövs för att börja dagen och på kvällen kan du växla till en behaglig varm vit färg som du gärna återvänder hem till och gör det bekvämt för dig i soffan. Många LED-spots kan också dämpas och anpassas till individuella scheman. Även en vintermorgon kan kliva in i ett varmt upplyst kök när du är sömnig och sugen på kaffe.

Vilka är fördelarna med smarta spotlights?

De smarta spotlightsen lyfter skickligt fram vissa områden i ditt hem eller ger en jämn belysning som inte bländar. Du bestämmer själv ljusstyrkan och får ett otroligt urval av färger att välja mellan. Styr din smarta lampa enkelt via app, röststyrning eller fjärrkontroll. De intelligenta LED-spottarna ger också ökad säkerhet, eftersom de kan simulera din närvaro med automatik och timerfunktioner. Detta avskräcker obehöriga från att ta sig in i ditt hus eller din lägenhet i när du är bortrest.

Fördelarna med smarta spotlights i en överblick:

  • Enkel installation
  • Olika ljusstyrka och färger
  • Dimbar
  • Appstyrning
  • Skapa en unik atmosfär
  • Bekväm röststyrning
  • Individuella ljusscener
  • Simulering av närvaro tack vare automatik och timers

Vad ska jag tänka på när det gäller smarta LED-spots?

Utbudet av spotlights för inomhusbruk är stort. Därför är det viktigt att du i förväg funderar på vilken var du vill installera dina spotlights och vilka funktioner som behövs.

Vad måste du tänka på innan du installerar smarta inomhusspots?

Innan du installerar en LED-strålkastare är det klokt att kontrollera kraven för respektive belysningssystem. För Philips Hue LED-belysningssystemet behöver du en brygga som fungerar som styrsystem i ditt smarta hem. Om du redan har köpt den behöver du fortfarande en stabil internetuppkoppling och en fungerande smartphone. På den här smarttelefonen laddar du ner respektive app som du ska använda för att utföra installationen.

Hur installerar jag smarta LED-spotlights?

Se till att du slår av spotlightsens säkring före installationen så att inga skador uppstår. Ladda ner respektive app för din LED-spot på din smartphone och lägg till enheten i appen. Detta skapar en länk mellan appen och platsen. När du har installerat lampan, tänd ljuset. Nu kan du använda din inomhusspotlight bekvämt via din smartphone.

Hur väljer jag rätt LED-spot?

Användningsområde: Redan innan du köper dina LED-spotlights bör du tänka på var du vill montera dem. Vill du belysa hela rummet? Vill du stolt presentera din välskötta bokhylla med ett accentuerat ljus? Eller vill du ge rätt ljus i badrummet? Beroende på platsen kan du bestämma om du behöver en svängbar infälld spot eller en fast LED-spot.

Styrning: De smarta LED-spottarna kan i allmänhet styras via en app eller en bridge. Du kan även styra vissa av dem med röstkommando via Google Assistant, Amazon Alexa eller Apple Siri. Detta är särskilt praktiskt om du redan har integrerat röstassistenterna i ditt hushåll. Så om du vill dämpa ljuset i vardagsrummet inför en filmkväll säger du till din röstassistent och den tar hand om det. På så sätt behöver du inte öppna appen på din smartphone.