• Din expert på smarta hem i Sverige
  • Auktoriserad återförsäljare
  • Alla produkterna är testade av tink
  • Fri frakt och retur
  • Kostnadsfri expertrådgivning

Dina expert för smarta hem

tink grundades 2016 och är den första försäljnings- och jämförelseplattformen som specialiserar sig på teknik för smarta hem. Från smarta högtalare och termostater till säkerhetssystem och en videodörrklocka som du styr med din telefon: Vi brinner för allt som är smart!

Med ett team på över 140 entusiastiska anställda gör vi smart teknik tillgänglig för den breda publiken. Vi visar kunderna hur de kan få ut det mesta av sitt smarta hem och erbjuder expertrådgivning och installationstjänster. Eftersom kvalitet är av största vikt för oss arbetar vi med över 70 partners, däribland SONOS, Philips Hue och Google. Dessutom får vi stöd av investerare såsom ProSiebenSat1, Rocket Internet och Vattenfall.

Alla produkter har testats

De produkter vi erbjuder har noggrant testats av våra experter. Vi säljer endast kvalitativa produkter till ett bra pris som också är lätta att installera.

Pålitlig kundservice

Alla produkter har en detaljerad beskrivning med foton och videor. Om det inte räcker, hjälper vårt erfarna serviceteam dig gärna via telefon, chatt och mail.

Rättvist och billigt

tink erbjuder mer för mindre! Som kund får du alltid ett (paket) pris när du köper mer än en artikel. Det är självklart att leverans och retur är helt gratis med varje beställning.

Vår berättelse

tink gör det smarta hemmet tillgängligt för alla. Vi fokuserar enbart på produkter med attraktiva priser som är lätta att installera och som ger kunden ett mervärde. Ett larm- eller säkerhetssystem kostar inte längre tiotusentals kronor, utan kan köpas för mindre än 2000 kronor. Med ett sådant smart säkerhetssystem kan du hålla ett öga på dina tillgångar vart som helst i världen och ändå kunna vidta snabba åtgärder i om ett inbrott skulle ske. Vad sägs om en smart lösning som automatiskt stänger av värmen när du lämnar huset eller öppnar ett fönster. Detta kan spara upp till 30% på dina uppvärmningskostnader årligen.

Hittills har det inte funnits någon jämförelse- och rådgivningsplattform för att hjälpa dig navigera dig genom djungeln av smarta hem-produkter och applikationer. tink erbjuder denna plattform och visar hur enkelt det är att göra ditt liv smartare och bekvämare. Om du har synpunkter, förslag eller idéer till oss, skicka ett e-mail till management@tink.net. Vi vill gärna höra vad du tycker!

Dr. Marius
Lissautzki

Co-Founder

Dr. Julian
Hueck

Co-Founder

Vårt team

Vi är ett ungt Berlinbaserat företag där alla i teamet har hjärtat på det rätta stället och själva är entusiastiska användare av smarta hem-produkter. Vi är inte bara lagspelare gentemot varandra inom tink, utan även med våra kunder och produktpartners.

Management Board
Partner Management
Marketing
Content
Operations
Customer Service
Choan-Yi
Alexander
Danijel
Felina
Jan
Jonathan
Julia
Lars
Lukas
Moreno
Roger
Vivi
Benjamin
Finance & HR
Business Development
Product
Office Management

Våra mediepartners

Våra energipartners

Våra produktpartners