• Din expert på smarta hem i Sverige
 • Över 1 000 000 nöjda kunder
 • Alla produkter är testade av tink

Mer än 1 000 000 nöjda kunder

8.9

Netatmo Smart Elementtermostat

Färg
 • tinkSpar Garantie
 • Lifetime Garantie
 • Keineversteckten Kosten

Rekommenderat försäljningspris 899,00 kr

Spara 0,00 kr

tink mängdrabatt
Exklusiva rabatter på produktpaket och specialerbjudanden endast hos tink.
0,00 kr

- 849,00 kr Inklusive moms

 • Leveranstid: 1-3 Arbetsdagar
 • Gratis frakt och retur
Kolla hit
Upptäck våra paketerbjudanden med denna produkt nu och få ytterligare rabatter. ➜ Till paketerbjudanden
Huvudfunktioner
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

Fördelarna med Netatmo Smarta Elementtermostat:

 • Spara på uppvärmningskostnaderna
 • Kontrollera via appen
 • Tidtabeller
 • Fyra olika moduler
 • Bekväm ventil

Expertrecensioner
8.9
Testad av tinkexperten
Sonik

Utöka ditt smarta värmesystem med Netatmos Smarta Elementtermostat, som nu även finns i startpaketet. Den Smarta Elementtermostaten från Netatmo ger mer bekvämlighet i hemmet och kan spara en hel del av dina energikostnader. De är enkla att använda i appen och ger dig en bra översikt över hela hushållets energiförbrukning. Med fyra lägen och intelligent styrning via tidtabeller kan du optimera hemmets energiförbrukning. Netatmo arbetar automatiskt i bakgrunden så att du kan tänka på annat!

Mer information
Produktinformation

 • Spara energi: Jämfört med standardelement sparar Netatmos Smarta Elementtermostat upp till 37% på värmekostnaderna. Med en gateway som kontrollcenter kan du integrera upp till 20 av Netatmos Smarta Elementtermostater.
 • Styr via appen: Oavsett om du är hemma eller inte kan du med enkelhet styra uppvärmningen via appen. Du också styra den med röstkommandon via Google Assistant, Amazon Alexa eller Siri.
 • Anpassar sig till din livsstil: Kommer du alltid till ett kallt badrum på mornarna? Med Netatmos Smarta Elementtermostater är detta inte längre ett problem då du enkelt kan ställa in smarta tidtabeller för alla dagar i veckan.
 • Underlätta din användning: Genom fyra lägen, Natt, Komfort, Komfort Plus och Eco, kan du styra alla elementen med ett enda klick. I komfortläget är det till exempel bara temperaturen i vardagsrummet som höjs, medan den hålls stabil eller sänks i de andra rummen.
 • Den tänker åt dig: Tack vare termostaten från Netatmo slösar du aldrig energi. Netatmos Smarta Elementtermostat reglerar alltså automatiskt uppvärmningen när du till exempel vädrar ditt hem.

Expertrecensioner
8.9
Testad av tinkexperten
Sonik
Installering 9

Sex adapterringar ingår i elementtermostaten och den är därför kompatibel med de flesta element. Så du kan installera Netatmos Elementtermostat i några enkla steg.

Produktkvalitet 9

Utmärkt material och, tack vare adapterringar, kompatibel med de flesta varmvattenradiatorer (t.ex. Tado, Honeywell, Nest).

App/Mjukvara 8

I appen kan du tilldela rum till olika termostater. I det tydliga gränssnittet kan du skapa tidtabeller, aktivera moduler eller se energiförbrukningen i grafer.

Funktionalitet 10

Intelligenta uppvärmningsscheman som natt-, komfort-, miljö- och komfort plus-moduler. Tillgänglig boost-funktion och manuell styrning på din smartphone eller termostat. Kompatibel med Apple HomeKit, Google Assistant och Amazon Alexa.

Tillförlitlighet 9

Netatmo-termostaten kan även fungera korrekt när du har problem med internetanslutningen. Tidtabellerna fungerar som vanligt och det är alltid möjligt att manövrera termostaten manuellt.

Design 10

Den genomskinliga cylindern kan anpassas med fyra färgklistermärken, har en kompakt storlek och temperaturdisplayen ger ett tidlöst minimalistiskt utseende.

Dataskydd 8

Kommunikationen skickas krypterad till kontrollpanelen och din smartphone. Systemet är kompatibelt med Wi-Fi b/g/n 2,4 GHz.

Värde för pengarna 8

För dem som precis har börjat med smart uppvärmning rekommenderar vi startuppsättningarna. För dem som vill utrusta fler än tre element är Netatmo NAV-EN-termostaten en hållbar och kostnadseffektiv investering.

Sex adapterringar ingår i elementtermostaten och den är därför kompatibel med de flesta element. Så du kan installera Netatmos Elementtermostat i några enkla steg.

Kundrecensioner
Ladda ner appen
Tekniska detaljer

Tekniska detaljer

Mått8 x 5,8 cm
Sensorer och mätningarTemperatur (mätning): 0 °C till 50 °C, noggrannhet: ±0,5 °C, temperatur (börvärde): 5 °C till 30 °C, enhetssteg: 0,5 °C.
KompatibilitetAndroid version 4.2 eller senare, iOS version 9 eller senare
Strömförsörjning2 x AA-batterier
BatterilivslängdUpp till 2 år
FörpackningsinnehållElementtermostat,
6 radiatoradapterringar (M30x1,5 M30x1,0 M28x1,5 Danfoss RAVL Danfoss RA Giacomini) som passar de flesta varmvattenradiatorer,
4 färgklistermärken,
2 AA-batterier för den smarta elementtermostaten.
Installering
FAQs
Är mitt element kompatibelt med Netatmos Smarta Elementtermostat?

Netatmos Smarta Elementtermostat är kompatibel med alla standardelement och sex adapterringar för ventilerna ingår i leveransen.

Behöver jag Netatmos Smarta Elementtermostat för mitt värmesystem?

Netatmos Smarta Elementtermostat fungerar utan den Smarta Thermostaten i bostäder med varmvattenuppvärmning eller fjärrvärme. För enskilda pannor i hus eller lägenheter behöver du en Smart Thermostat som centralenhet.

Kan jag installera Netatmos Smarta Elementtermostat själv?

Med de olika adapterringarna för ventilen som tillkommer kan du enkelt installera den själv. Däremot behöver du en installatör för manuella ventiler. Manuella ventiler är styrenheter som bara kan stängas av eller på.

Hur många av Netatmos Smarta Elementtermostat kan jag installera?

Med en Netatmo Smart Termostat kan du koppla upp till 20 av Netatmos Smarta Elementtermostater.

Vad händer om jag manuellt justerar temperaturen i en tidtabell?

Den manuellt inställda temperaturen förblir oförändrad fram till nästa uppvärmningsschema.

Produktvideor
Produktinformation
Gratis expertrådgivning

Våra experter inom smarta hem kommer att ge dig individuella råd om hur du hittar din lösning för ett smartare hem.

Boka ett möte
Fri frakt och retur

Du behöver inte betala för frakt och du har 14 dagar på dig att returnera gratis.

Alla produkterna är testade av tink

På tink är kundservicen av högsta prioritet. Vi ser till att alla dina tink-produkter fungerar perfekt.

Såhär använder du funktionsgarantin