• Din expert på smarta hem i Sverige
 • Över 1 000 000 nöjda kunder
 • Alla produkter är testade av tink

Mer än 1 000 000 nöjda kunder

9.1
Authorized reseller of Mer från tado

tado° Smart Elementtermostat Starter Kit V3+

Färg
 • tinkSpar Garantie
 • Lifetime Garantie
 • Keineversteckten Kosten

Rekommenderat försäljningspris 1 649,00 kr

Spara 0,00 kr

tink mängdrabatt
Exklusiva rabatter på produktpaket och specialerbjudanden endast hos tink.
0,00 kr

- 1 379,00 kr Inklusive moms

-16% -16%
 • Leveranstid: 1-3 Arbetsdagar
 • Gratis frakt och retur
Huvudfunktioner
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

Fördelarna med tado° Smart Elementtermostat Starter Kit V3+:

 • Positionsbaserad kontroll (Geofencing)
 • Detektering av öppna fönster
 • Integrering av väderprognoser
 • Ny V3+: Luftkomfort i rummet

Expertrecensioner
9.1
Testad av tinkexperten
Richard

tado° är värt det utifrån tre punkter. För det första sparar du pengar tack vare den smarta uppvärmningslösningen. Upp till 31% lägre uppvärmningskostnader per år. Dessutom ökar de smarta radiatortermostaterna din komfort i hemmet eftersom temperaturen regleras automatiskt enligt intelligenta tidtabeller. Dessutom har du med tado° alla möjligheter att utöka ditt smarta hem på lång sikt. tado° är kompatibel med Apple HomeKit, Google Home, Amazon Alexa och till och med IFTTT. Detta gör systemet till en av de mest flexibla på marknaden.

Mer information
Produktinformation

 • Allt du behöver för en lyckad start: Styr din uppvärmning vart som helst med tado°-appen. Spara upp till 28% av uppvärmningskostnaderna med hjälp av intelligenta funktioner som positionsbaserad styrning, detektering av öppna fönster och integrering av väderprognoser.
 • Intelligenta funktioner ökar komforten: Intelligenta tidtabeller är grunden för tado°s värmereglering. De värmer bara när rummet används. Måste du åka iväg spontant? Då kan du helt enkelt ställa om tado° till bortaläge vilket gör att de smarta radiatortermostaterna sänker temperaturen.
 • Ny V3+: Med funktionen för inomhusluften kan du nu enkelt övervaka ditt inomhusklimat. Kvaliteten på uteluften mäts och V3+-funktionen hjälper dig att upprätthålla ett hälsosamt klimat.
 • Sparar upp till 28% av uppvärmningskostnaderna per år: tado° sparar värmekostnader genom flera olika tekniker. Energieffektiv uppvärmning uppnås genom att analysera rummets egenskaper och integrera väderprognosen. Intelligenta tidtabeller och appstyrning sätter igång värmen på ett effektivt sätt. Slutligen, med den detaljerade förbrukningsstatistiken vet du exakt vart du ska justera schemat.
 • Passar även för hyresrättslägenheter: Det unika med smarta uppvärmningssystem är att de även fungerar utmärkt med hyresrättslägenheter. Allt du behöver göra för att börja använda tado° Smart Elementtermostat Starter Kit V3+ är att ansluta din Bridge till routern och byta ut den gamla termostatventilen.
 • Koordinera de olika termostater: Ett rum med två element kan också värmas smart med hjälp av tado°. Anslut bara en tado° Smart Elementtermostat till båda och tilldela dem samma rum i appen. Sedan värmer de upp på ett koordinerat sätt.
 • Ny V3+ Auto-Assist-skicklighet: För ännu enklare styrning av din uppvärmning (tillgänglig separat i appen, flexibel registrering samt avregistrering för abonnemanget för endast 3.99 euro /månad).
 • Perfekt för central- och fjärrvärme: Passar alla standardelement med termostatiska ventiler.

Expertrecensioner
9.1
Testad av tinkexperten
Richard
Installering 9

Det finns inga skruvar, ingen borrning och ingen ventilation. Allt du behöver göra är att skruva loss den gamla termostatreglaget och skruva på tado° smart radiatortermostat.

Produktkvalitet 9

Tillverkad av härdad plast. Anordningen är därför robust mot mindre stötar.

App/Mjukvara 9

Tado°-appen är mycket användarvänlig. Du har en direkt överblick över alla rum, kan hantera tidsscheman och njuta av en enkel app.

Funktionalitet 10

Intelligenta tidtabeller, manuell appkontroll, kontroll direkt på enheten, geofencing, förbrukningsstatistik, kompatibel med Apple HomeKit, Google Home, Amazon Alexa och IFTTT.

Tillförlitlighet 9

Tidtabellerna fungerar även om internet är nere. Detta beror på hur tado° kommunicerar. Apparaterna kommunicerar med varandra på sin egen radiofrekvens.

Design 9

Radiatortermostaten är kompakt och snygg. Det lätt futuristiska utseendet sticker inte riktigt ut i vardagen.

Dataskydd 9

tado° fungerar via molnet. Alla data överförs kontinuerligt i krypterad form mellan server och bridge.

Värde för pengarna 9

Uppgradering av uppvärmning endast med elementtermostater? Det låter som en bra affär. Särskilt om du sparar på uppvärmningskostnaderna.

Det finns inga skruvar, ingen borrning och ingen ventilation. Allt du behöver göra är att skruva loss den gamla termostatreglaget och skruva på tado° smart radiatortermostat.

Kundrecensioner
Ladda ner appen
Tekniska detaljer

Tekniska detaljer

Måtttado° Elementtermostat: 78 x 52 x 52 mm, tado° Bridge: 81 x 27 x 22 mm.
Vikttado° Elementtermostat: 110g, tado° Bridge: 61g
Strömförsörjningtado° Bridge: Strömförsörjning, tado° Elementtermostat: 3 VDC (2 x AA-batterier 2400 mAh)
Display och funktion:Led-display manuellt på displayen eller via appen
SensorerTemperatur, luftfuktighet, omgivande ljus
Förpackningsinnehåll1x tado° Elementtermostat, 1x tado° Bridge
Installering
FAQs
Till vilka elementventiler kan jag ansluta tado° Smart Elementtermostat?

tado° Smart element passar ventiler med en gängad anslutning M30 x 1 5 mm. I leveransen ingår även en adapteruppsättning. Det gör termostaten lämplig för Danfoss RAV- och RAVL-ventiler. Med lite extra ansträngning är även elementtermostaten kompatibel med Comap Herz Terrier Siemens Olymp om de fyra ventilerna har måtten M28 x 1 5. Dessutom är tado° kompatibel med ventiler från Caleffi Giacomini Vaillant (30 5 mm), Oventrop (M30 x 1 0), Ista (M32 x 1 0), Drayton (M28 x 1 0) och Orkli (M28 x 1 0).

Hur mäter tado° Smart Elementtermostat inomhustemperaturen?

tado° Smart Elementtermostat har en inbyggd temperatursensor. Den mäter den aktuella temperaturen och justerar den önskade temperaturen därefter.

Vad gör jag om temperaturavläsningen av tado° Smart Elementtermostat inte är precis?

Detta kan hända eftersom tado° mäter temperaturen direkt på kylaren. Det finns två alternativ att välja mellan: I appen kan du ställa in ett korrigeringsvärde för rummet. Använd först en extern sensor för att mäta temperaturen i mitten av rummet. Du kan sedan korrigera avvikelsen i appen genom att ange skillnaden mellan de två temperatursensorerna. Du kan också installera en tado° Smart Thermostat som du monterar på väggen. Den mäter också temperaturen och kan väljas som huvudpunkt i appen för den aktuella temperaturen.

Vad ska jag göra med tado° Smart Heating-systemet om jag flyttar?

När du flyttar kan du helt enkelt ta med dig tado°-systemet. Skruva loss termostaterna och sätt tillbaka de gamla. Då är allt tillbaka till sitt ursprungliga skick.

Är mitt element kompatibelt med tado°?

De flesta elementen i svenska hushåll är kompatibla med tado°. Det är viktigt att elementet har en termostat med numeriska steg för värmereglering. Dessa är vanligtvis markerade med 1-5.

Gratis expertrådgivning

Våra experter inom smarta hem kommer att ge dig individuella råd om hur du hittar din lösning för ett smartare hem.

Boka ett möte
Fri frakt och retur

Du behöver inte betala för frakt och du har 14 dagar på dig att returnera gratis.

Alla produkterna är testade av tink

På tink är kundservicen av högsta prioritet. Vi ser till att alla dina tink-produkter fungerar perfekt.

Såhär använder du funktionsgarantin