• Din expert på smarta hem i Sverige
 • Över 1 000 000 nöjda kunder
 • Alla produkter är testade av tink

Mer än 1 000 000 nöjda kunder

9.0
Authorized reseller of Mer från tado

tado° Smart Termostat Starter Kit V3+

Färg
 • tinkSpar Garantie
 • Lifetime Garantie
 • Keineversteckten Kosten

Rekommenderat försäljningspris 2 399,00 kr

Spara 0,00 kr

tink mängdrabatt
Exklusiva rabatter på produktpaket och specialerbjudanden endast hos tink.
0,00 kr

- 1 839,00 kr Inklusive moms

-23% -23%
 • Leveranstid: 1-3 Arbetsdagar
 • Gratis frakt och retur
Huvudfunktioner
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

Fördelarna med tado° Smart Termostat Starter Kit V3+:

 • Börja omedelbart tack vare den medföljande tado° Bridge
 • Med V3+ får ditt hem bättre och friskare inomhusluft
 • Tidtabellerna tar över hela värmesystemet
 • Du sparar upp till 28% av uppvärmningskostnaderna per år
 • Utmärkt användning för hyresrättsfastigheter
 • Installationen är lika enkel som med en glödlampa
Expertrecensioner
9.0
Testad av tinkexperten
Moritz

Vill du kunna komma in till ett uppvärmt badrum på morgonen? Då är tado° Smart Termostat Starter Kit V3+ precis vad du letar efter. Termostaten värmer upp din golvvärme eller centralvärme enligt förinställda tidtabeller och sparar tack vare detta upp till 31% av uppvärmningskostnaderna per år. Termostaten är kompatibel med nästan alla värmesystem och är lätt att installera. Det är definitivt värt att börja med tado° Smart Termostat Startpaket V3+.

Mer information
Produktinformation

 • Med tado° Bridge sätter du igång omedelbart: Den medföljande tado° Bridge är länken mellan tado°-appen i den senaste versionen V3+ och dina smarta termostater. Efter en mycket enkel anslutning mellan din Bridge och termostaten kan du omedelbart använda de olika funktionerna i tado°.
 • Friskare inomhusluft med tado V3+: Den nya klimatassistenten övervakar ständigt ditt inomhusklimat och hjälper dig att upprätthålla ett hälsosamt klimat i ditt hem. V3+ innebär också en ännu smartare styrning av din uppvärmning. Du kan registrera dig för ett Auto-Assist abonnemang för endast 30 k/månad.
 • Tidtabellerna tar över hela värmesystemet: Särskilt golvvärmesystem tar lång tid att värma upp. tado° Smart Termostat Starter Kit V3+ värmer hemmet med intelligenta tidtabeller som du förinstallerar.
 • Sänk dina uppvärmningskostnaderna med 28% per år: Antingen som väggtermostat eller för golvvärme sparar tado° upp till 28% av uppvärmningskostnaderna per år. Dessutom kan du när som helst justera de intelligenta tidtabellerna i appen och göra dem effektivare. En detaljerad rapport över din energiförbrukningar visar när du värmer upp ditt hem i onödan. Energibesparingarna möjliggörs bland annat genom platsberoende styrning och detektering av öppna fönster.
 • Passar även för hyresrättsfastigheter som har väggtermostat. Beroende på det installerade värmesystemet ansluts tado° smart termostat till väggen eller till batterier. Du behöver därför inte använda nya kablar eller annan utrustning.
 • Smidig installation: I bästa fall har du redan en väggtermostat för värmesystemet. I det här fallet behöver du bara skruva loss den och ansluta kablarna till tado°-termostaten igen. Om du inte har en väggtermostat med batterier kan du använda tado° Extension Kit. Den ansluts direkt till värmepannan och skapar en trådlös anslutning till termostaten.
 • Kompatibilitet med brett urval av tillverkare: Den smarta termostaten tado° V3+ är kompatibel med 95 % av alla uppvärmningssystem. Du kan också integrera produkten i ditt smarta hem och styra den via röstkommandon. Tado° är kompatibel med Amazon, Alexa, HomeKit Google Assistant och IFTTT.
Expertrecensioner
9.0
Testad av tinkexperten
Moritz
Installering 9

Installationen är enkel. Skruva bara fast väggledningarna på termostaten och du är klar. Om du däremot behöver en förlängningssats måste du tyvärr låta en professionell person utföra monteringen.

Produktkvalitet 9

Kompatibiliteten med de flesta pannor är överraskande. tado° vet hur man gör ett svårt jobb som att eftermontera värmesystem möjligt för alla.

App/Mjukvara 9

tado°-appen är mycket användarvänlig. Det ger dig en omedelbar överblick över alla rum, låter dig hantera tidsscheman och har ett bra användargränssnitt.

Funktionalitet 9

Intelligenta tidtabeller, manuell appstyrning direkt på enheten, geofencing, förbrukningsstatistik kompatibel med Apple HomeKit, Google Home, Amazon Alexa och IFTTT.

Tillförlitlighet 9

Väggtermostaten mäter exakt den aktuella temperaturen och ser till att rummet värms upp till önskad temperatur på ett energieffektivt sätt. Tidtabellerna fungerar även om internet inte fungerar.

Design 9

Termostaten och bryggan från tado° har ett futuristiskt utseende. Touchpanelen är mycket elegant med en LED-temperaturvisning direkt på termostaten.

Dataskydd 9

tado° fungerar via molnet. All data skickas kontinuerligt krypterad mellan server och brygga.

Värde för pengarna 9

För golvvärme eller som ersättning för den gamla väggtermostaten är tado° väl värt besväret och betalar sig självt i slutändan.

Installationen är enkel. Skruva bara fast väggledningarna på termostaten och du är klar. Om du däremot behöver en förlängningssats måste du tyvärr låta en professionell person utföra monteringen.

Kundrecensioner
Ladda ner appen
Tekniska detaljer

Tekniska detaljer

Måtttado° Termostat: 104 x 104 x 19 mmtado° Bridge: 81 x 27 x 22 mm
Vikttado° Termostat: 132 g, tado° Bridge: 61 g
Display och funktionLED-matris: 10 x 19 lysdioder, 32 x 20 mm Knappar: 2x touch, 1x normal knapp
Strömförsörjningtado° Termostat: nät eller 3 x AAA-batterier, tado° Bridge: nätadapter
Förpackningsinnehåll1x tado° Bridge
1x tado° termostat
2 x självhäftande kuddar
2 x skruv
2 x skruvar
2 x pluggar
klistermärken för ledningar
1x nätadapter
1x usb-kabel
1x Ethernet-kabel
Installering
FAQs
Hur mäter tado° Smart Termostat Starter Kit V3+ temperaturen i ett rum?

Tado° Smart Termostat är utrustad med en sensor som mäter temperaturen och justerar den faktiska temperaturen till den önskade temperaturen.

Hur många tado° Smarta Termostater kan jag installera per rum?

Du kan installera en tado° Smart Termostat och sju tado° Smart Elementtermostater per rum.

Kan jag ansluta tado° Smart Termostat till en elementtermostat senare?

Ja, du kan gruppera dina termostater i ett rum via appen. Du bestämmer också vilken termostat som ska mäta temperaturen för alla andra. Om du har en kombination av en väggtermostat och flera elementtermostater i ett rum är väggtermostaten det bästa valet. Den mäter temperaturen mer exakt eftersom den inte står direkt på en elementet.

Känner tado° av öppna fönster?

Ja, tado°-termostaterna upptäcker temperaturfallet och stänger automatiskt värmen. När fönstret stängs startar värmen igen.

Vad är tado° Extension Kit och när behöver jag det?

Du behöver tado° Extension Kit om dina väggtermostater drivs av batterier. Eller om du inte har några väggtermostater ännu. Även i det här fallet kan tado° automatisera din uppvärmning. Extension Kit installeras på pannan, som tar emot styrkommandon från tado°-appen via en trådlös fjärrkontroll.

Gratis expertrådgivning

Våra experter inom smarta hem kommer att ge dig individuella råd om hur du hittar din lösning för ett smartare hem.

Boka ett möte
Fri frakt och retur

Du behöver inte betala för frakt och du har 14 dagar på dig att returnera gratis.

Alla produkterna är testade av tink

På tink är kundservicen av högsta prioritet. Vi ser till att alla dina tink-produkter fungerar perfekt.

Såhär använder du funktionsgarantin