• Din expert på smarta hem i Sverige
 • Över 1 000 000 nöjda kunder
 • Alla produkter är testade av tink

Mer än 1 000 000 nöjda kunder

9.0

Netatmo Elementtermostat 2-pack Starter Set

Färg
 • tinkSpar Garantie
 • Lifetime Garantie
 • Keineversteckten Kosten

Rekommenderat försäljningspris 1 999,00 kr

Spara 0,00 kr

tink mängdrabatt
Exklusiva rabatter på produktpaket och specialerbjudanden endast hos tink.
0,00 kr

- 1 779,00 kr Inklusive moms

 • Leveranstid: 1-3 Arbetsdagar
 • Gratis frakt och retur
Huvudfunktioner
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

Fördelarna med Netatmo Elementtermostat 2-pack Starter Set:

 • Kompatibilitet med olika plattformar
 • Röststyrning
 • Intelligenta tidtabeller för uppvärmning
 • Elegant design

Expertrecensioner
9.0
Testad av tinkexperten
Richard

Netatmos Smarta Elementtermostater Startpaket gör din uppvärmning smart och hjälper dig att spara upp till 37% på dina energikostnader. Termostaterna analyserar i realtid antalet personer i rummet och solens intensitet. Datan inkluderas automatiskt i uppvärmningsbeteendet för att bibehålla den inställda temperaturen. Termostaterna från Netatmo är kompatibla med alla vanliga standardelement tack vare de sex medföljande adapterringarna för elementventilerna. Skapa tidtabeller eller styr din uppvärmning från appen eller med röstkommandon via Apple Siri eller Amazon Alexa. På grund av de stora besparingarna som kan göras rekommenderar vi definitivt Netatmo!

Mer information
Produktinformation

 • Bred kompatibilitet: Netatmo Elementtermostat Starter Set är kompatibelt med olika plattformar. Förutom styrning via iOS, Android och en webbapp kan du också styra paketet med röststyrning via Google Assistant, Apple HomeKit eller Amazon Alexa.
 • Innovativa funktioner: Dra nytta av de olika funktionerna som finns i en Netatmo Elementtermostat. Inbyggda sensorer upptäcker när ett fönster i rummet är öppet och indikerar automatiskt att värmen bör stängas av. Nattläget stänger av alla elementen i ditt hem med ett enda klick. Eco-läget stänger automatiskt av alla elementtermostaterna när ingen är hemma. Om du är på semester kan du bestämma i förväg när du vill att ditt hem ska vara uppvärmt inför din hemkomst.
 • Styr värmen med hjälp av tidtabeller: Anpassa elementtermostaterna till din vardag. Tack vare de intelligenta tidtabellerna kan du spara upp till 37% på dina energikostnader. Netatmos Smarta Elementtermostater Startpaket justerar också uppvärmningen automatiskt genom att i realtid analysera antalet personer i ett rum och solens intensitet.
 • Elementtermostaten: Om din dag skulle gå lite annorlunda än den förinställda uppvärmningsplanen kan du när som helst justera temperaturen via appen eller manuellt på elementet. Vad gör du om du kommer hem tidigt och glömmer att sätta på värmen på vägen? Då hjälper Manual Boost-funktionen som värmer upp extra mycket i upp till tre timmar.
 • Elegant design: Även om du inte tänker på designen på Netatmos Smarta Elementtermostat direkt ser du de ändå varje dag och därför spelar även designen en viktig roll. Netatmo har därför samarbetat med den berömda designern Philippe Stark för att skapa en produkt som inte bara är praktisk utan också visuellt tilltalande.

Expertrecensioner
9.0
Testad av tinkexperten
Richard
Installering 9

Installationen är enkel. Välj rätt adapterring för elementet. Byt ut den gamla termostaten och anslut den till bryggan som är ansluten till routern via appen.

Produktkvalitet 9

Två AA-batterier med en maximal livslängd på två år. Sensorer som kan upptäcka öppna fönster, hur många som är i rummet och mängden solljus.

App/Mjukvara 8

En tydlig utformning. Termostaterna kan tilldelas rum. Tidsscheman och moduler kan konfigureras via inställningarna.

Funktionalitet 10

Manuell styrning, Eco Mode, Comfort Mode, Comfort Plus Mode, Night Mode och intelligent styrning genom analys i realtid. Uppvärmningsplaner och kompatibilitet med Amazon Alexa och Apple HomeKit.

Tillförlitlighet 9

Ändringar kan enkelt göras på språng i realtid.

Design 10

Designen av Philippe Starck är elegant. Plexiglascylindern med display finns i fyra olika färger och är både klassiska och har en futuristisk stil samtidigt.

Dataskydd 8

Uppgifterna lagras i enlighet med EU-direktiv. Kryptering av uppgifterna sker enligt aktuell krypteringsteknik.

Värde för pengarna 9

Netatmos elementtermostater har en profil som gör energihanteringen i hemmet så enkel som möjligt. Priset för en så pålitlig produkt är därför mer än motiverat.

Installationen är enkel. Välj rätt adapterring för elementet. Byt ut den gamla termostaten och anslut den till bryggan som är ansluten till routern via appen.

Kundrecensioner
Ladda ner appen
Tekniska detaljer

Tekniska detaljer

MåttElementtermostat: 80 x 58 mm, anslutningsmodul: 83 x 83 x 24 mm
Material och designElementtermostat: Designad av Philippe Starck, Cylinder av UV-beständigt genomskinligt plexiglas.
StrömförsörjningElementtermostat: 2 x AA-batterier vardera,
Anslutningsmodul: Nätkontakt
MätningsdataTemperatur (mätning): Mätområde från 0 °C till 50 °C (max. avvikelse ±0 5 °C).
Temperatur (inställningspunkt): Inställningsområde från 0 °C till 30 °C (stegstorlek för uppmätta värden: 0,5 °C).
KompatibilitetiOS version 9 eller senare, Android version 4.2 eller senare
Förpackningsinnehåll2 x Netatmo Elementtermostat
1x Netatmo anslutningsmodul
2 x 6 radiatoradaptrar (M30x1,5 M30x1,0 M28x1,5 Danfoss RAVL Danfoss RA Giacomini)
2 x 4 färgklistermärken
2 x 2 AA-batterier för elementtermostater Nätadaptrar för anslutningsmodulen
Installering
FAQs
Kan jag använda Netatmo Elementtermostat utan Wifi?

Nej, det är inte möjligt. En trådlös anslutning krävs för att centralenheten ska kunna kommunicera med din smartphone eller dator. Direkt kommunikation mellan elementtermostaten och en smartphone eller dator är inte möjlig, eftersom radiostandarden som används inte är implementerad i en smartphone eller dator.

Hur många rum kan jag värma med Netatmo Elementtermostat?

I princip så många du vill, så länge elementet i rummet är utrustad med en Netatmo Elementtermostat. Efter installationen kan du tilldela ett rum till den nya termostaten och skicka kommandon till flera Netatmo Elementtermostat i ett rum samtidigt.

Kommer mina Netatmo Elementtermostater fortsätta fungera om Wifi-nätverket slutar fungera?

I princip finns det två saker att tänka på när Wifi-nätverket sluta fungera: För det första kan termostaterna styras manuellt direkt på elementet när som helst. För det andra är termostaterna och kontrollpanelen inte i kontakt med varandra via Wifi, utan via en vanlig radioöverföring. Wifi ansluter endast kontrollpanelen med appen så att du kan skicka dina kommandon till termostaterna. Termostaterna utför uppvärmningen enligt den senaste ändringen som vanligt. Det enda som inte är möjligt är att göra nya ändringar i tidtabellen. När Wifi-nätverket fungerar igen är detta naturligtvis möjligt.

Hur länge räcker batterierna?

De två AA-batterierna som finns i en Smart Elementtermostat har en maximal livslängd på två år.

Hur vet jag om termostatens batterier snart är slut?

Batteristatusen kan kontrolleras när som helst via appen. När batterinivån är låg får du en varning.

Tidtabellerna är aktiverade, men jag vill att det ska vara lite varmare. Vad ska jag göra?

Du kan enkelt ställa in temperaturen manuellt via appen eller på själva elementet. Tidtabellen avbryts automatiskt men förblir aktiv i bakgrunden inför nästa förinställda tidpunkt. Om tidtabellen säger "Ingen uppvärmning från 15:00 till 17:00" men värmen har satts på manuellt, kommer den fortsättningsvis att vara på även från 17:00 och stängs inte av igen förrän vid 15:00 nästa dag.

Behöver jag ett program för installationen?

Detta är inte nödvändigt då manualen förklarar steg för steg vad du måste göra. Termostaterna behöver inte kopplas upp till pannan. Allt du behöver göra är att montera rätt adapterring för dina element och skruva på den nya termostaten. Det finns inget behov av att tömma vatten eller ventilera elementet under installationen.

För vilka element är termostaterna lämpliga?

Netatmo Elementtermostaterna är i princip lämpliga för alla standardelement med vatten. Detta säkerställs genom att sex adapterringarna tillkommer i paketet.

Produktvideor
Produktinformation
Gratis expertrådgivning

Våra experter inom smarta hem kommer att ge dig individuella råd om hur du hittar din lösning för ett smartare hem.

Boka ett möte
Fri frakt och retur

Du behöver inte betala för frakt och du har 14 dagar på dig att returnera gratis.

Alla produkterna är testade av tink

På tink är kundservicen av högsta prioritet. Vi ser till att alla dina tink-produkter fungerar perfekt.

Såhär använder du funktionsgarantin