• Din expert på smarta hem i SverigeDin expert på smarta hem i Sverige
  • Över 1 000 000 nöjda kunderÖver 1 000 000 nöjda kunder
  • Alla produkter är testade av tinkAlla produkter är testade av tink

Kategori

Ekosystem

Pris (kr)

Min
Max

Kompatibilitet

Aqara

Sensorer optimerade för Apple HomeKit

Med Aqara kan du utöka ditt hem med en mängd smarta sensorer. Oavsett om det är konventionella rörelsedetektorer, enskilda styrenheter eller hela säkerhetssystem. Hos Aqara hittar du alltid något som gör ditt hem ännu smartare. En funktion är särskilt värd att nämna vid denna tidpunkt. Aqara erbjuder inte bara alla produkter till ett rimligt pris-prestandaförhållande, utan glänser också med den populära Apple HomeKit-integrationen.

Filter

Smarta produkter i snygg design

Från sensorer och styrenheter till smarta lampor och larmsystem - med Aqara-produkter kan du göra ditt hem smart in i minsta detalj. Medan du övervakar ditt hem reagerar sensorerna på öppna dörrar och fönster, vattenläckage eller någon form av rörelse. Använd smarta väggströmbrytare och mellanliggande kontakter för att fjärrstyra dina lampor och hushållsapparater från och med nu.

Ett hubb för alla enheter

När du har installerat den är du redo att köra. Centralenheten kommunicerar trådlöst med alla dina Aqara-komponenter genom Zigbee. Och det gör den även om din internetanslutning är instabil eller till och med avbruten. Installationen av navet är mycket enkel. Det är bara att koppla in den i uttaget, ansluta den till nätverket via appen och du är redo att köra.

Ett komplett sortiment för alla användningsområden

Aqara fungerar i många delar av ditt smarta hem. Använd förinställningar och automatiseringar för att övervaka ditt hem ännu säkrare och för att uppnå en effektiv energiförbrukning. Aqara rekommenderas särskilt för Apple-användare, eftersom alla komponenter fungerar med Apple HomeKit, Amazon Alexa och Google Assistant. Använd Smart Plug som en Zigbee-hubb och skapa ett stabilt mesh-nätverk eller anslut kamerorna till andra sensorer och styrenheter via Zigbee.

Fördelarna med Aqara:

  • Enkel installation och anslutning till navet
  • Optimerad för Apple HomeKit
  • Rimligt pris-prestandaförhållande
  • Aqara Home App förenklar kontrollen av alla komponenter
  • Trådlös anslutning och reaktion av sensorerna i realtid.
  • Nätverk via Zigbee är möjligt