• Din expert på smarta hem i SverigeDin expert på smarta hem i Sverige
  • Över 1 000 000 nöjda kunderÖver 1 000 000 nöjda kunder
  • Alla produkter är testade av tinkAlla produkter är testade av tink

Ekosystem

Pris (kr)

Min
Max

Strömförsörjning

Kompatibilitet

Datalagring

Kamerasynfält

Funktioner

arlo

Ger ökad säkerhet i hemmet

Arlos smarta säkerhetsprodukter ser till att du alltid kan ha full kontroll över säkerheten i ditt hem för ökad trygghet. Skapa ett nätverk av kameror i hemmet, både inomhus och utomhus, så att du tryggt kan lämna huset med vetskapen om att det är väl säkrat med smarta kameror.

Filter

Varför välja Arlo?

Säkerhet är såklart prio ett för Arlo, men de har även lagt ner mycket arbete på utformningen av sina smarta säkerhetsenheter. Varje enhet har en snygg, attraktiv och modern design. Det släta och välgjorda höljet är en fröjd att se på samtidigt som det skyddar den smarta tekniken inuti.

Vad är det som gör Arlo speciell?

Med Arlos säkerhetsprodukter kan du alltid hålla ett öga på saker och ting, var du än befinner dig. Arlos system är enkelt och konfigureras på bara några minuter.

Ett extra par ögon i hemmet

Tyvärr kan vi inte vara överallt vi vill vara på en och samma gång. Tack vare Arlos smarta säkerhetsprodukter kan du hålla ett öga på de platser som är viktigast för dig. Tack vare det stora utbudet av kameror kan du alltid hitta en kamera som uppfyller dina behov oavsett om det gäller kameror för inom- eller utomhusbruk. Alla Arlos modeller är 100 % trådlösa och har flera olika funktioner. Högkvalitativa bilder med HD-videoinspelning, 2-vägs ljud, live streaming, gratis molninspelning och omedelbara varningar.

Smart kontroll

Ladda ner Arlo-appen för att få full kontroll över dina säkerhetsenheter genom enkel fjärrstyrning. Du får meddelanden på din telefon när kameror eller dörrklockor upptäcker rörelse eller ljud, och de spelar in ett kort videoklipp för att visa dig vad som händer. Med appen kan du spara video- och ljudinspelningar från dina enheter och dela dem med andra.

Arlo-produkter är direkt kompatibla med Google Assistant, Apple HomeKit och IFTTT. När du är ansluten till ett av dessa smarta ekosystem kan du använda röstkommandon för att se livebilder direkt från din säkerhetsenhet.

En dörrklocka med svar på det mesta

Arlo-produkterna fungerar optimalt tillsammans. Detta gäller även dörrklockan, som i kombination med kamerorna ger en optimal bild från alla vinklar när någon står vid dörren. Du får ett samtal på din smartphone när någon trycker på dörrklockan. Du kan ge instruktioner till leveranspersonal eller gäster direkt via din smartphone. Om du sitter upptagen med annat kan du alltid använda snabba förprogrammerade svar som spelas upp via högtalaren på kameran.

Fördelarna med Arlo:

  • Trådlösa och trådbundna kameror
  • Kameror för inomhus- och utomhusbruk
  • 30 dagars videohistorik
  • Visa bilder direkt
  • Vacker design
  • Rörelsedetektering
  • Kompatibel med Google Assistant, Apple Homekit, Alexa och IFTTT