• Din expert på smarta hem i SverigeDin expert på smarta hem i Sverige
  • Över 1 000 000 nöjda kunderÖver 1 000 000 nöjda kunder
  • Alla produkter är testade av tinkAlla produkter är testade av tink

Kategori

Pris (kr)

Min
Max

Med Danfoss är kalla fötter ett minne blott

Danfoss erbjuder dig intelligenta lösningar för att optimera ditt värmesystem. Förutom individuella funktionsinställningar och automatiserade processer lägger Danfoss stor vikt i att skydda din integritet. Termostaterna är också utformade så exakt att du alltid har en översikt över din energiförbrukning så du enkelt kan använda informationen för vidta åtgärder.

Filter

Långsiktiga energibesparingar

Med Danfoss trådlösa elementtermostater är du väl rustad för att övervaka din energi- och CO2-förbrukning på lång sikt - och spara in på överdrivna uppvärmningskostnader. Anslut de smarta termostaterna till dina element och din golvvärme och njut av behagliga temperaturer utan dåligt samvete. Tack vare scheman och automatiseringar sparar du upp till 30 procent energi på lång sikt jämfört med vanlig förbrukning.

Danfoss Ally - systemet för din uppvärmning

Det intelligenta Danfoss Ally-systemet kopplar samman dina golv- och elementtermostater. Du kan styra varje termostat, ställa in scheman och automatiseringar via Ally-appen. Den användarvänliga och intuitiva kontrollen ger dig en hög grad av komfort och flexibilitet. Oavsett om det sker manuellt eller via fjärrkontroll. Ally-systemet särskilt mångsidigt eftersom det är kompatibelt med nästan alla uppvärmningsapplikationer som olja, gas, fjärrvärme och värmepumpar.

Utnyttja alla funktioner med hjälp av gatewayen

Gatewayen är hjärtat i ditt Ally-system. Som det centrala gränssnittet ansluter den dina smarta Danfoss värmeelement till ditt nätverk. Ally-systemet är också öppet för andra värmesystem via Zigbee och API-gränssnitt. Förutom det centrala styrelementet innehåller Ally-systemet även smarta termostater för radiatorer och golvvärme samt förstärkare, trådlösa moduler och huvudregulatorer. Alla Danfoss Ally-komponenter är installerade och klara för användning på nolltid.

Fördelarna med Danfoss

Upp till 30 procent lägre energikostnader

Användarvänlig och intuitiv drift

Enkel och snabb installation

App- och röststyrning möjlig

Inställning av automatiseringar och scheman

Kryptering av dina data

Integrerat gränssnitt till Zigbee