• Din expert på smarta hem i SverigeDin expert på smarta hem i Sverige
  • Över 1 000 000 nöjda kunderÖver 1 000 000 nöjda kunder
  • Alla produkter är testade av tinkAlla produkter är testade av tink

Kategori

Pris (kr)

Min
Max
Enabot

En robot för hela familjen

Ny och smart teknik i kombination med en personlig touch gör Enabot till familjens nya favoritillskott. Robotens självgående kameror gör att du kan känna dig säker genom att hålla koll på vad som händer i hemmet samtidigt som den underhåller barn och husdjur. Ett interaktivt och smart tillskott till ditt hem.

Filter

Automatik i sin bästa form

Enabots robotar är självgående. Med Auto Cruise-funktionen kan den smarta robotkameran patrullera på egen hand när du vill. Vissa modeller har även automatisk spårning, denna smarta AI-funktion spårar och fångar upp rörelse, t.ex människor eller husdjur. För dem som vill känna sig trygga under dygnets alla timmar finns möjlighten till 24-timmars inspelning. Du behöver inte oroa dig för att ladda din robot då den automatiskt återvänder till laddningsstationen vid lågt batteri.

Fjärrstyr din robot

Du kan också välja att styra din robot manuellt via EBO-appen. Flytta robotkamerorna dit du vill, var du än befinner dig och ha kontakt med dina barn med den smarta intercom-funktionen. Med en hög upplösning på 1080p samt infrarött ljus för mörkerseende, kan din Enabot spela in vad den ser alla tider på dygnet.

Underhåll dina husdjur även när du inte är hemma

Enabot är inte bara till för att öka säkerheten i ditt hem, utan står även för underhållningen. Det har visat sig att många husdjur verkligen uppskattar de roliga rörliga "leksakerna". Enabot ser inte detta som ett problem och svarar på det på ett trevligt sätt. Robotkamerornas design har anpassats till tuffa lekar och det är därför inga problem om ditt husdjur vill leka med den. Utsidan är försedd med repfritt material och tål stryk.

Vissa modeller kommer till och med med en speciell laser, som du kan använda för att underhålla husdjur på avstånd. Du kan även prata med dem, ta bilder och naturligtvis styra roboten och köra framför dina husdjur. Robotkameran kan också underhålla ditt husdjur självständigt.

Robust design

Med Enabots olika självgående lägen väcks säkerligen frågan hos många om roboten av misstag kan råka köra ut för en trappa eller fastna någonstans. Lyckligtvis är så inte fallet. Enabot har utrustat kamerorna med olika sensorer som känner av både hinder och höjdskillnader. Detta minimerar risken för fastklämning eller skada så mycket som möjligt.

Om kameran på något sätt hamnar på ryggen ser den runda designen till att den alltid kommer på fötter igen. Det man bör ta hänsyn till är att Enabot-produkterna främst lämpar sig för plana ytor eller låghåriga mattor.

Din personliga assistent

Den smarta robotkameran är inte bara säker och rolig utan kan också vara väldigt användbar. Du kan ställa in olika påminnelser så att du eller dina familjemedlemmar aldrig glömmer något. Du kan ställa n vid vilken tidpunkt du vill få en påminnelse för en specifik händelse direkt i appen.

Dessa schemalagda aktiviteter innefattar så mycket mer än bara informera om viktiga möten. Den kan t.ex. även väcka dina morgontrötta barn på ett roligt sätt. På så sätt kan du lugnt fortsätta med det du gör utan att oroa dig för att de ska försova sig. Vill du få väderprognosen varje morgon? Enabot löser även detta!

Fördelarna med Enabot

Enabot är engagerad i att ansluta och skydda familjen på samma gång. De smarta robotkamerorna kan avlasta ditt hektiska liv och göra det roligare för dina barn och husdjur. Dessutom, var du än är, kan du ta en titt när som helst och kanske kontakta dina nära och kära. När du är mycket borta från hemmet, men inte vill missa något som händer hemma, erbjuder Enabot en lösning.

  • AI-teknik med automatisk spårning och objektidentifiering
  • Fjärrstyrbar
  • Autonom patrullering och laddning
  • Tyst motor och inbyggda sensorer
  • Automatiska foton och videor
  • Specialfunktioner för husdjur
  • Tvåvägskommunikation
  • Personlig assistent