• Din expert på smarta hem i SverigeDin expert på smarta hem i Sverige
  • Över 1 000 000 nöjda kunderÖver 1 000 000 nöjda kunder
  • Alla produkter är testade av tinkAlla produkter är testade av tink

Pris (kr)

Min
Max

Strömförsörjning

Kompatibilitet

Datalagring

Kamerasynfält

Funktioner

Videoupplösning

Eufy

Gör ditt smarta hem rent och säkert

Med eufy kan du få förstklassig assistans i flera delar av ditt hem samtidigt. Förutom säkra övervakningssystem sparar smarta hushållsapparater tid och tråkigt arbete i vardagen. Alla produkter, från dammsugare till kameror, kännetecknas av modern teknik som är anpassad till dagens standarder och samtidigt ger dig den optimala användarupplevelsen.

Filter

Varför eufy?

Användare av smarta hem världen över är entusiastiska över eufy. Produkterna är minst sagt smarta och utrustade med pålitliga funktioner för att garantera säkerheten och renligheten i ditt hem. eufys produkter täcker alla krav, från enkel manuell drift till automatiserade rutiner. Oavsett om du vill göra din lilla lägenhet eller hela ditt familjehem smart, finns det en lämplig produkt eller uppsättning för varje hem hos eufy.

Ditt smarta hem med eufy

Som en av många tillverkare av produkter till smarta hem är eufy främst verksam inom kategorierna säkerhet och hushåll. Fördelen med denna specialisering är att alla apparater, tillbehör och reservdelar kännetecknas av hög produktkvalitet och hållbarhet. Dessutom kombinerar eufy innovation med individualitet, eftersom alla funktioner kan anpassas till behoven i ditt smarta hem. Robotdammsugaren och kameran lämpar sig dock också utmärkt som en fristående lösning som du kan använda oberoende av hela eufy-systemet.

Vad är det som gör eufy speciellt?

eufy-produkterna täcker ett brett spektrum av funktioner. Från den snabba och okomplicerade installationen av alla produkter i eufy Security- eller Home-appen till individuell styrning via röstassistenterna Google Assistant eller Amazon Alexa. Samtidigt bearbetas alla material enligt en hög standard, vilket är anledningen till att utomhuskamerorna är vind- och väderbeständiga och att robotdammsugarna har ett robust hölje. eufy HomeBase 2 är hjärtat i eufy-systemet, den fungerar som en bridge för alla kameror och kan även användas som Wifi-förstärkare.

Fördelarna med eufy:

  • Materialbearbetning av hög kvalitet
  • Bridge som central enhet och förstärkare
  • Hög kameraupplösning
  • Laserbaserad navigering av dammsugare
  • Användarvänligt gränssnitt i appen
  • Snabb installation av alla komponenter