• Din expert på smarta hem i SverigeDin expert på smarta hem i Sverige
 • Över 1 000 000 nöjda kunderÖver 1 000 000 nöjda kunder
 • Alla produkter är testade av tinkAlla produkter är testade av tink

Kategori

Ekosystem

Kompatibilitet

Flic

Världens smartaste knapp?

Flic har som mål att göra smarta hem så enkla och bekväma som möjligt. För att uppå detta mål tillverkar det branschledande företaget trådlösa smarta knappar. De smarta växlarna har otaliga kompatibilitets- och integrationsalternativ samt mångsidiga tillämpningsområden och konfigurationsalternativ. På så sätt gör Flic det smarta hemmet mer tillgängligt och intuitivt för användaren.

Filter
Haustür mit smarter Ring Videotürklingel

Styr allt med en enda knapptryckning

Vem har inte varit med om det: man går upp lite för sent på morgonen och det blir genast bråttom att lämna huset i all hast. Om lampan i badrummet fortfarande är tänd eller om värmen i sovrummet fortfarande är på, blir sekundärt. Detta är dock inte bra för plånboken, miljön eller samvetet. Med Flic Smart Buttons kan du stormma ut genom ytterdörren med gott samvete även i stressiga situationer. En enda smart strömbrytare bredvid dörren kan stänga av alla smarta uttag, lampor, ljud, tv-apparater och värmare med en enda knapptryckning. Kombinationsmöjligheterna är nästan obegränsade, eftersom en Flic Button kan styra praktiskt taget allt som är anslutet till internet.

Kan placeras var som helst och konfigueras enkelt med Flic-appen

Flics smarta knappar fäster på alla ytor och har utbytbara vanliga knappcellsbatterier. Du kan därför själv bestämma var i ditt smarta hem du vill placera knapparna, vare sig det är bredvid sängen, bredvid entrédörren, under badrumsspegeln, i trädgården eller ovanför soffan i vardagsrummet. Dessutom kan knapparna fästas på kläder eller en nyckelring med ett robust metallchip.

Börja morgonen med ett klick - olika funktioner och tillämpningar

Funktionerna för de enskilda Flic Smart Buttons kan ställas in i appen. För att överblicken inte ska gå förlorad tillhandahåller Flic ett klistermärke med tydliga symboler. Varje knapp har tre utlösare: ett enkelt knapptryck, ett dubbelt knapptryck eller ett långt knapptryck. Varje åtgärd kan sedan tilldelas individuella funktioner. Detta inkluderar enskilda kommandon, t.ex. smart musikkontroll, eller rutiner som utför flera funktioner för olika enheter med en enda knapptryckning. När du till exempel vaknar utlöser knappen bredvid sängen en hel kedja av kommandon som förenklar din morgonrutin. Kaffet förbereds medan du gör ditt morgonträningspass, nyheterna eller musiken spelas och ljuset i hallen, badrummet och köket tänds.

Haustür mit smarter Ring Videotürklingel

Hög kompatibilitet till Smart Home-system

Det kan vara svårt att skapa den optimala känslan för en avslappnad filmkväll med vänner. Det finns trots allt många saker att ta hänsyn till: Hur är ljudet? Är ljusförhållandena okej? Är det för varmt eller för kallt?

Eftersom Flic Smart Buttons är kompatibla med över 1000 enheter och tjänster från olika tillverkare av smarta hem behöver inget av detta vara komplicerat. Flic är den enda smarta knappen som kan utlösa Alexa-röstkommandon med en knapptryckning.

Dessutom erbjuder Flic den minsta och snabbaste smarta strömbrytaren för Apple HomeKit. Det innebär att förutom HomeKit Smart Home-styrning, så är även musikstyrning via Apple Music tillgänglig med en knapptryckning. Andra integrerbara musikkontrolltjänster är Bose SoundTouch, Sonos eller Spotify.

Kompatibla leverantörer av smart belysning är Philips Hue, LIFX och IKEA. Slutligen kan partners som inte är direkt kompatibla med Flic också integreras via IFTTT.

Flic Smart Button i en överblick:

 • Fäst på vilken yta som helst
 • Kan användas med eller utan bridge
 • Automatiserar app-funktioner och röstkommandon med en knapptryckning
 • Kan kopplas ihop med nästan alla enheter som är anslutna till internet
 • Den minsta och snabbaste knappen för Apple HomeKit
 • Den enda smarta knappen som kan utlösa röstkommandon från Alexa
 • Utbytbart batteri
 • Olika klistermärken för ökad användarvänlighet
 • Tre utlösare för olika konfigurationsalternativ