• Din expert på smarta hem i SverigeDin expert på smarta hem i Sverige
  • Över 1 000 000 nöjda kunderÖver 1 000 000 nöjda kunder
  • Alla produkter är testade av tinkAlla produkter är testade av tink

Kategori

Pris (kr)

Min
Max

Full kontroll över temperatur och tillagning

HerQs smarta termometrar förvandlar dig till ett proffs vid grillen. Köttets eller grönsakernas temperatur övervakas kontinuerligt och via meddelanden på din smartphone hålls du informerad om tillagningsprocessen. På så sätt förbereder du en perfekt måltid gång på gång, utan att ständigt behöva stå vid grillen och kontrollera din maträtt. Njut av perfekt tillagat kött och imponera på ditt sällskap med en smart termometer.

Filter

Smidig förberedelse

Att bjuda in för en grillfest eller middagsbjudning kan innebära en hel del stress. Man vill ju trots allt imponera på gästerna. För att garantera att de rätter du förbereder blir lyckade är HerQs produkter det ultimate verktyget för framgångsrik bjudning. Du ställer själv in önskad tillagning och/eller temperatur för din maträtt och meddelas när den når denna punkt. Under tiden kan du gärna luta dig tillbaka och njuta av tiden med dina gäster.

Köttbit med salt och temperaturmätare.

Fördelarna med HerQs

Exakt temperaturmätning

Med HerQs termometrar är du garanterad exakta resultat. De har ett mätområde på upp till 350 °C med en maximal avvikelse på 2%. I genomsnitt är avvikelsen ännu lägre.

Tidseffektivitet

Den exakta temperaturmätningen gör att du kan ge dina gäster mer uppmärksamhet, samtidigt som du kan vara säker på att dina rätter tillagas perfekt.

Expansionsbarhet

Du kan enkelt utöka antalet termometrar. Med en HerQs BBQ-display kan du ansluta upp till sex olika termometrar. Det ger dig möjlighet att övervaka flera rätter samtidigt.

Robust och högkvalitativ

HerQs termometrar är robust byggda och har en högkvalitativ finish. Detta garanterar hållbarhet och tillförlitlighet även vid intensiv användning.

Räckvidd på upp till 60 m via Bluetooth

HerQs termometrar har en räckvidd på upp till 60 meter via Bluetooth. Det gör att du kan röra dig fritt och ändå hålla koll på temperaturen, utan att hela tiden behöva vara i närheten av grillen.

Förprogrammerad tillagning

Du har möjlighet att välja mellan förprogrammerade tillagningsalternativ. Detta hjälper dig att uppnå önskad tillagningsgrad för olika typer av mat.

Temperatur mätare i köttbit med mobil för att mäta temperatur.

Håll koll i EasyBBQ appen

Genom HerQs app, som heter EasyBBQ, har du en fullständig överblick över dina maträtter. Med hjälp av grafer kan du noggrant analysera hela matlagningsprocessen och hålla koll på alla temperaturer eller timers samtidigt. Dessutom behöver du inte nödvändigtvis hålla dig nära din ugn eller grill. Via Bluetooth har du en räckvidd på 30 meter inomhus och upp till 60 meter utomhus. Den praktiska appen kan laddas ner för både Google- och Apple-användare.