• Din expert på smarta hem i SverigeDin expert på smarta hem i Sverige
  • Över 1 000 000 nöjda kunderÖver 1 000 000 nöjda kunder
  • Alla produkter är testade av tinkAlla produkter är testade av tink

Kategori

Ekosystem

Pris (kr)

Varumärken

Kompatibilitet

Meross skapar produkter som förbättrar människors liv

Meross mål är att göra ditt hem smartare och på så vis även ditt liv enklare. De anser att alla smarta produkter inte bara ska vara smarta, utan även enkla att installera och pålitliga. Företaget har ett sortiment av förstklassiga produkter som exempelvis smarta kontakter, smarta glödlampor, smarta strömbrytare, smarta överspänningsskydd, smarta garageportöppnare och smarta elementtermostater. Meross produkter är kompatibla med Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant och SmartThings.

Filter

Meross Smart Wifi Plug 

Med Meross Smart Wifi Plug kan du styra dina enheter med rösten, det räcker med ett enkelt röstkommando för att slå på/av de anslutna enheterna. Smart Wifi Plug är kompatibel med Apples Siri, Amazons Alexa och Googles Assistant. Trots sin nätta storlek klarar det smarta eluttaget ström upp till 16A. Du kan enkelt slå på och av elektronik var som helst och när som helst via Apple Home-appen och Meross appen, och enkelt göra en schemaläggning eller timerinställning. Appen hjälper dig spara energi och hjälper dig hålla koll på att allt är släkt när du gått hemifrån.

Meross Smart Wifi Garage Door Opener

Meross Smart Wifi Garage Door Opener har en mycket enkel installation som gör din garageport smart med några få enkla steg. Nu kan du enkelt öppna och stänga din garageport via appen, Amazon Alexa eller Google Assistant. Det inbyggda larmet gör det säkrare att stänga dörren, särskilt för familjer med barn och djur. Den externa antennen kan bättre ta emot Wifi-signaler och stödja upp till 3 garageportar samtidigt (två sensorer ingår i paketet, den andra sensorn måste köpas separat). Du kan enkelt kolla garagedörrens status så du alltid vet om den är öppen eller stängd.