• Din expert på smarta hem i SverigeDin expert på smarta hem i Sverige
  • Över 1 000 000 nöjda kunderÖver 1 000 000 nöjda kunder
  • Alla produkter är testade av tinkAlla produkter är testade av tink

Den roliga AI-roboten som stöttar dina barn i lärandet

Miko 3 gör inlärningen rolig och enkel med sin superhjärna och vänskapligt stöttande personlighet. Ditt barns nya kompis kommer med ett brett utbud av akademiska möjligheter och en integrerad inlärningsplattform som ger tillgång till direktsända lektioner från pedagoger runt om i världen. Ett lysande exempel på vad framtidens teknik har att erbjuda.

Filter

Tyvärr hittade vi inga resultat som matchade din sökning.

Fördelarna med Miko 3

Den roliga läxhjälpen

Miko 3 gör inlärningen rolig och enkel med sin superhjärna och stödjande personlighet. Med ett brett utbud av akademiska möjligheter och en integrerad inlärningsplattform som ger tillgång till direktsända lektioner från pedagoger runt om i världen är Miko en hälsosam inkörsport till vad tekniken har att erbjuda.

Ett bra alternativ för minskad skärmtid

Miko 3 har utformats med en lagom stor pekskärm, vilket skapar ett hälsosamt alternativ till att spela på telefoner och surfplattor. Sömlös videochatt gör det möjligt för Miko att hålla barn och föräldrar i kontakt med varandra.

Ger tillgång till en enorm läroplattform

Miko 3 engagerar barnen i ett stort antal akademiska ämnen, inklusive undervisning på flera språk. Med Mikode har barnen dessutom tillgång till kodningslektioner som lär dem att skriva egna program för att styra Miko.

Enkel att kommunicera med

Visst är varje centimeter av Mikos kropp fylld med teknik som skapats av robotingenjörer, AI-innovatörer, psykologer och pedagoger. Men det verkligt geniala med Miko är att den är omedelbart tillgänglig och lätt att lära känna.

Följ ditt barns framsteg

Subtitle in here Miko Parent App samlar in och kartlägger barnens tidsanvändning och visar vilka framstag dina barn gör med er Miko 3.

En profil för varje familjemedlem

I Miko 3 Parent-appen kan du hantera alla dina enheter och profiler från ett ställe. På så sätt kan flera barn använda samma Miko 3 och ha olika utbildningar pågående parallellt.

Ställ in hur din Miko 3 kan användas

Du som förälder kan även begränsa barnens lektid och anpassa Mikos inställningar - allt utan att försämra förhållandet mellan Miko och barnet.

Lär er nya språk med Miko 3

Hola, Hello! Ja, Miko talar hela 8 språk. Med Miko 3:s flerspråkiga förmåga kan du prata på ditt favoritspråk eller till och med utforska ett nytt språk.

Ditt barns nya kompis

Miko är utformad för att anpassa sig till sin omgivning, lära sig vad du är för något och skapa ett unikt band som fördjupas med tiden.