• Din expert på smarta hem i SverigeDin expert på smarta hem i Sverige
  • Över 1 000 000 nöjda kunderÖver 1 000 000 nöjda kunder
  • Alla produkter är testade av tinkAlla produkter är testade av tink

Pris (kr)

Ljusflöde (lm)

Kompatibilitet

Funktioner

Färg på belysning

Sockel

Nanoleaf

Skapa din egen smarta LED-belysning

Mer än 16 miljoner färger på upp till 30 expanderbara LED-paneler. Med Nanoleaf kan du placera och expandera dina ljuspaneler hur du vill. Installationen sker på några sekunder tack vare självhäftande remsor. Att styra ljussystemet är väldigt enkel. Via appen eller röststyrning bestämmer du själv vilken belysning som passar din interiör och stämning.

Filter
Nuki fob smart lock en Ring video deurbel

Varför ska du välja Nanoleaf?

Med Nanoleaf bestämmer du själv hur din smarta LED-belysning ska se ut hemma. Med LED-panelerna kan du skapa oändliga variationer av färger och former av smart belysning i ditt hem. Installationen är enkel så att du kan njuta av den perfekta stämningsbelysningen hemma i soffan, inför festen, filmkvällen eller när du läser tidningen på morgonen. Du styr belysningen med Nanoleaf-appen eller röstassistenten. Nanoleaf är kompatibel med Google Assistant, Apple HomeKit och Amazon Alexa.

Nuki fob smart lock en Ring video deurbel

Användarvänlig app

Med Nanoleafs app kan du ställa in LED-panelerna exakt efter din smak och dina preferenser. Du kan till exempel tända och släcka lamporna med appen, justera ljusstyrkan, gruppera lamporna efter rum och komponera scener från appen. Dessutom kan du upptäcka olika layouter och projicera dem på destinationen med AR-funktionen. Så du kan se slutresultatet redan innan du har fäst panelerna. Hur bekvämt är inte det? Öka din produktivitet med dygnsrytmljus. Det är en funktion som automatiskt anpassar färgtemperaturen efter tiden på dygnet.

Nuki fob smart lock en Ring video deurbel

Ge din bostad lite extra atmosfär

Designa din egen smarta belysning genom att helt enkelt klicka ihop LED-panelerna i den form som passar dig bäst och fäst sedan dem på väggen med de praktiska självhäftande remsorna på baksidan. Integrera lamporna i ditt smarta hem så att du till och med kan få LED-panelerna att fungera tillsammans med t.ex. musik eller med praktiska tidtabeller så att de tänds när solen går ner.

Nuki fob smart lock en Ring video deurbel

Olika former tillgängliga

Med Nanoleaf har du den perfekta lösningen om du letar efter modulär LED-belysning. LED-panelerna finns i olika former, t.ex. trianglar, kvadrater och hexagoner. Med expansionssatserna kan du expandera upp till 30 paneler för ännu mer atmosfär i ditt smarta hem.

Fördelarna med Nanoleaf i korthet

Energibesparande

Skapa din egen design

Modulära ljuspaneler

Oändliga variationer och färger

Enkel montering