• Din expert på smarta hem i SverigeDin expert på smarta hem i Sverige
  • Över 1 000 000 nöjda kunderÖver 1 000 000 nöjda kunder
  • Alla produkter är testade av tinkAlla produkter är testade av tink

Kategori

Ekosystem

Pris (kr)

Min
Max

Kompatibilitet

Smart automatisering av hemmet - med Shelly

Shelly erbjuder mycket mer än smarta sensorer. Med intelligenta reläer och enheter med ytterligare sensorer skapar du ett komplext smart hem med otaliga anslutningsmöjligheter och automatiseringar som är enkla att skapa. Du kan integrera dina vanliga elförbrukare och till och med göra hela kraftledningar smarta. Oavsett om du är nybörjare, proffs eller hobbyanvändare - Shelly har något för alla.

Filter

Det gör Shelly speciellt

Multifunktionella enheter för smarta hem

Nästan alla smarta hem-enheter från Shelly har mer än en funktion: ytterligare sensorer möjliggör ännu mer komplexa automatiseringar.

Gör hela hemmet smart

Med Shelly kan du göra traditionella hushållsapparater smarta, oavsett om de är inkopplade eller trådbundna.

Ingen bridge behövs - tack vare Wifi

Shelly-produkterna ansluter direkt till ditt Wifi. Så du ställer helt enkelt in dem i appen - utan bridge.

Smarta reläer

Med smarta reläer för infälld montering eller kontrollboxen öppnas nästan oändliga automatiseringsmöjligheter för dig.

Välj ditt ekosystem

Shelly är kompatibel med Amazon Alexa, Google Home och Samsung SmartThings. Så du kan också styra dina enheter med rösten.

För nybörjare, experter och hobbyister

Tack vare ett öppet ekosystem och hög kompatibilitet fungerar Shelly med ett brett utbud av sensorer - eller så kan du bygga din egen från Arduino-komponenter.

Smart rörelsesensor från Shelly

Trygghet med Shelly

Shelly Motion 2

Den smarta rörelsesensorn har 256 känslighetsnivåer. Via appen kan du ställa in räckvidd och känslighet mycket noggrant. Om någon rör vid enheten varnas du omedelbart. En temperatur- och ljussensor gör att du kan utföra ännu fler åtgärder med andra enheter.

Shelly Door Window 2

Dörr-/fönsterkontakten varnar dig för öppna fönster och dörrar och upptäcker till och med inbrottsförsök tack vare vibrationssensorn. Beroende på status kan den även styra enheter. Sensorn mäter lutningsvinkeln, temperaturen och även ljusintensiteten och möjliggör därmed en mängd olika automatiseringar.

Smart brandvarnare från Shelly

Shelly Plus Smoke

Den smarta rökdetektorn med Wifi och Bluetooth varnar dig omedelbart för rökutveckling med ett larmljud och ett push-meddelande på din telefon. I kombination med andra Shelly-enheter kan enheter stängas av direkt vid ett larm, strömledningar kan brytas eller nödbelysning kan tändas.

Shelly Flood

Vattensensorn står på tre stift som överbryggas av vatten och därmed utlöser ett larm om en vattenläcka uppstår. Du får ett omedelbart meddelande på din smartphone, oavsett var du befinner dig. Med ett Shelly Smart Relay kan du till och med ställa in den så att den stänger av vattentillförseln direkt vid ett larm.

Smart uppvärmning hemma

Uppvärmning och inomhusklimat med Shelly

Shelly Plus H&T

Inomhusluftsensorn med Wifi och Bluetooth mäter temperatur och luftfuktighet och visar värdena direkt på displayen. E-ink-skärmen använder tekniken för e-läsare och har därmed en mycket låg batteriförbrukning.

Shelly TRV

Den smarta elementtermostaten från Shelly kan enkelt bytas ut mot din befintliga termostat. Du kan automatisera din uppvärmning på nolltid. Växla mellan olika profiler, t.ex. för olika årstider eller längre frånvaro.

Smarta reläer med mera

Du kan installera de smarta reläerna, strömmätarna och brytarna antingen i den infällda lådan bakom strömbrytaren eller uttaget, i kopplingsdosan eller direkt på förbrukaren. På så sätt kan du styra konsumenter och hela kraftledningar via smartphone-appen eller bygga hela automatiseringar.

Hemautomation in i minsta detalj

Detta skapar otaliga användningsområden. Till exempel kan du mäta din strömförbrukning och ingångseffekten för dina solpaneler så att förbrukarna automatiskt kopplas in när det finns mer ström tillgängligt. På så sätt kan t.ex. din elbil laddas oberoende av elnätet.

Särskilt i kombination med Shellys Smart Home-enheter och deras sensorer öppnar detta upp för helt nya möjligheter. Vid ett brandlarm stängs strömförsörjningen av, vid en vattenläcka stängs vattenförsörjningen av. Jalusierna eller markiserna körs ut när temperaturen stiger eller solen skiner in i rummet. Med Shelly kan du bygga komplexa automatiseringar och scenarier och det finns nästan inga gränser för din fantasi.

Koppla in smarta reläer enkelt
Styr ditt hem med appen Shelly Smart Control

Appen Shelly Smart Control

Konfigurera ditt smarta hem

Fjärrstyr dina Shelly-enheter och ställ in scener och automatiseringar. Konfigurera flera instrumentpaneler så har du alla relevanta enheter, grupper och rum i överblick. Du kan även aktivera och länka Alexa direkt i appen.

Övervaka din strömförbrukning

Med ett Shelly-relä med mätning av strömförbrukning kan du följa din förbrukning här. Tack vare den integrerade kalkylatorn kan du även ta reda på dina ungefärliga elkostnader.

Shelly Smart Control app fördelar

Shelly Smart Control Premium

Ännu fler möjligheter

Med Premium-uppgraderingen kan du se mätdata i 1-minutersintervall, ha ännu fler händelseloggar, instrumentpaneler och widgetar till hands och ställa in upp till 100 virtuella Alexa-åtgärder.

Ytterligare funktioner

Med Smart Control Premium kan du få tillgång till väderinformation och välja den som utlösare för enskilda scenarion. Du blir också påmind om lampor som har lämnats på av misstag och till och med varnad för eventuella apparatfel när du mäter strömförbrukningen.