• Din expert på smarta hem i SverigeDin expert på smarta hem i Sverige
  • Över 1 000 000 nöjda kunderÖver 1 000 000 nöjda kunder
  • Alla produkter är testade av tinkAlla produkter är testade av tink

Kategori

Ekosystem

Pris (kr)

Min
Max

Kompatibilitet

Twinkly

Twinkly - Dekorativ stämningsbelysning för ditt smarta hem

Twinkly förvandlar traditionella ljusslingor och gör dem både eleganta och smarta. Från grundligt genomarbetade LED-ljusslingor till flexibla ljusremsor och musikaliskt synkroniserade ljuspaneler - med Twinkly kommer du inte att sakna smart inomhusbelysning. Designen är minimalistisk men rymmer ändlösa möjligheter att skapa en kreativ och stämningsfull atmosfär hemma.

Översikt

Filter

Din favoritmusik i färg

Med Twinkly-appen kan du ställa in belysningsscenarier till din favoritmusik. De smarta ljuspanelerna anpassar ljuset till varje takt, från klassisk musik till pop och rock. Twinkly Music går ett steg längre. Den valfria USB-stickan har en integrerad mikrofon som gör att den kan spela in musik och omvandla den till Twinkly-ljus i realtid. Den innovativa USB-adaptern kan också användas perfekt tillsammans med julgranen. Din julhelg har aldrig varit så smart, modern och stämningsfull!

Rätt belysning för varje tillfälle

Med Twinkly kan du dekorera ditt smarta hem på ett fantastiskt färgglatt sätt. Det föremålet som du väljer att dekorera kan snabbt bli husets höjdpunkt. Med 250, 400 eller ännu fler lysdioder lyser de smarta ljusslingorna upp vilket rum som helst, från litet till stort. När du har installerat appen kan du ställa in rätt ljus för varje tillfälle. Till Halloween kan du skapa en kuslig belysningen för att sedan till jul visa din familj den Twinkly-dekorerade julgranen. Naturligtvis kan du också använda de stämningsfulla ljusgirlangarna som rumsbelysning bakom tv:n, sängen eller i köket.

Fördelarna med Twinkly

Tack vare den enkla styrningen är de olika Twinkly-produkterna tillgänglig för alla användare. Oavsett om du redan har smarta hem-apparater eller inte är Twinkly den perfekta introduktionen och det perfekta tillägget till all inomhusbelysning. Använd din smartphone för att fjärrstyra de smarta lamporna eller anpassa dem med animationer. I kombination med Google Assistant, Apple HomeKit och Amazon Alexa kan de smarta lamporna även enkelt styras med rösten. Förutom festbelysning kan du även använda de smarta ljusremsorna för att belysa ytor i köket, sovrummet och vardagsrummet.

  • Enkel fjärrstyrning
  • Synkronisera med musik
  • Individuell anpassning av animationer
  • Kompatibel med Google Assistant, Apple HomeKit och Amazon Alexa
  • Enkel och intuitiv app
  • Smart algoritm för musikigenkänning
  • Flexibelt expanderbara ljusslingor