• Din expert på smarta hem i SverigeDin expert på smarta hem i Sverige
  • Över 1 000 000 nöjda kunderÖver 1 000 000 nöjda kunder
  • Alla produkter är testade av tinkAlla produkter är testade av tink

Kategori

Pris (kr)

Min
Max

Victrola - för musikentusiasten

Musik handlar om mer än bara toner. Musik är ritualer, känslomässig koppling och synestesin som uppstår mellan skivan, den visuella upplevelsen av skivomslaget och det varma knastret från vinylen. För människor som vill ha en djupare koppling till sin musik erbjuder Victrola en fantastiskt ljudupplevelse, en lättanvänd produkt som passar in i hemmets estetik oavsett stil.

Filter

Varför Victrola?

Victrola har varit den ledande tillverkaren av vinylspelare i mer än 115 år. Idag erbjuder Victrola en trådlös vinylupplevelse till musikälskare med Sonos i sina hem. Den innovativa produkten kräver ingen extrautrustning för anslutning till ett Sonos-ekosystem, vilket resulterar sig i en enkel installation och styrning med Sonos-appen, samt en förstklassig och elegant design. I samband med att vinyl fortsätter vara populärt, kommer Victrola leverera det bästa av fysiska och digitala musikupplevelser för Sonos-ägare världen över.

OM VICTROLA OCH ITE®

Victrola har varit en ledande tillverkare av ljudprodukter sedan 1906, då man började med den första musikspelaren för hemmabruk i USA. Sedan dess har Victrola vuxit till ett globalt företag med uppdrag att ge alla musikentusiaster livslånga musikminnen. Victrola fortsätter att leverera innovativa skivspelare och ljudlösningar som är utformade med enkelhet, skönhet och överlägset ljud, vilket ger en uppslukande upplevelse för musikälskare världen över.

OM SONOS

Sonos (Nasdaq: SONO) är ett företag som utmärker sig för att vara en global ledare inom ljudupplevelser. Sonos är kända för att leverera genomtänkt design, oöverträffad ljudupplevelse och en intuitiv användarvänlighet. Sonos innovativa multi-room lösning innebär att du enklare än någonsin kan styra din ljudupplevelse precis enligt dina önskemål. Sonos har sitt huvudkontor i Santa Barbara, Kalifornien.