• Din expert på smarta hem i Sverige
  • Över 1 000 000 nöjda kunder
  • Alla produkter är testade av tink

Mer än 1 000 000 nöjda kunder

WORX

Smart och enkel gräsklippning

Slappna av medan du tittar på dina grannar när de klipper sin gräsmattan manuellt. Smarta robotgräsklippare sparar tid och arbete och ger ett oslagbart resultat. Tack vare innovativ teknik blir gräsklippning verkligen smart.

Vad gör Worx annorlunda?

AIA-teknik

Tack vare AIA-tekniken (Artifical Intelligence Algorithm) klipper Worx robotgräsklippare snabbt och effektivt. De anpassar sig också automatiskt till olika väderförhållanden.

Flexibilitet

Tack vare sin lättrörlighet kan Worx Landroid robotgräsklippare även klippa smala passager med lätthet. Med Cut-to-Edge-tekniken missar du inte en enda kant på din gezon.

Extra tillbehör

Saknar du fortfarande en särskild funktion för din trädgård? Inga problem! Lägg till extra tillvalsfunktioner till din robotgräsklippare från Worx, till exempel ACS Ultrasonic Collision Technology eller FindMyLandroid-modulen.

Worx gräsklippare klipper en liten kulle i trädgård

Är du nyfiken på Worx-tillbehör?

Kolla in här!

Funktionsmöjligheterna hos en robotgräsklippare från Worx

Klippsystem

Tack vare AIA (Artificial Intelligence Algorithm) kan underhålla din gräsmatta effektivt och snabbt.

Tidtabeller för gräsklippning

Skapa enkla tidtabeller för din Worx robotgräsklippare i Worx-appen. Med den innovativa flerzonsfunktionen kan du ställa in hur mycket tid Worx Landroid ska ägna åt olika delar av trädgården.

Underhåll

Alla Worx Landroids är utformade för att vara så underhållsfria som möjligt. Det innebär att du inte behöver oroa dig. Men som med allting kommer regelbunden rengöring att förlänga dess livslängd. Det är bara klipparknivarna som behöver bytas ut regelbundet. Vi erbjuder dessa separat och om du byter ut dem regelbundet håller du din gräsmatta i toppskick.

Batteriets livslängd

De olika Worx Landroid-modellerna är optimerade för olika gräsmattestorlekar. Olika batteristorlekar garanterar tillräcklig kraft och optimal klipptid.

Inbyggd regnsensor

Med sin regnsensor vet Worx robotgräsklippare exakt när det regnar. I lätt regn gör din Landroid sitt jobb utan några bekymmer. Du har dock möjlighet att ställa in en regnpaus i appen. Då kommer din robotgräsklippare att vänta tills efter regnet för att återuppta sin kurs.

Tillbehör

Lägg till olika tillbehör till din smarta robotgräsklippare. Välj en kollisionssensor för att förhindra skador, trådlösa gränsremsor för extra stängsel eller ett garage för längre batteritid. Med Worx FindMyLandroid kan du spåra var din robotgräsklippare befinner sig och därmed säkra den mot stöld.

Worxs robotgräsklippare på gräs

Hur installerar man en Worx Landroid robotgräsklippare?

Placering av laddningsstationen

Du börjar med att installera laddningsstationen. Viktigt: en strömkälla och ledigt utrymme. För att säkerställa att din Worx Landroid på ett enkelt sätt kan hitta ut ur och tillbaka till laddningsstationen bör du ge 2 m² fritt utrymme runt laddningsstationen.

Placering av begränsningskabeln

När laddningsstationen är på plats lägger du ut din begränsningskabel. Den ska ligga cirka 45 centimeter från de områden som du inte vill att Worx robotgräsklipparen ska klippa. Du kan enkelt undvika hinder med din kabel och på så sätt utesluta den från gräsklippning.

Tillbehör

Lägg till unika alternativ till din Landroid-modell för att ta hand om din gräsmatta. Worx erbjuder flera tillbehör som du kan lägga till för att göra din robotgräsklippare mer avancerad och utöka dess funktioner.

Du kan lägga till dessa moduler

ACS (Anti Collision System): Intelligent kollisionsskydd med ultraljudssensorer.

Landroid Röststyrning: Maak Använd Worx Landroids röstassistent utan Wifi.

FindMyLandroid: Lokaliseer Lokalisera din robotgräsklippare med den här GPS-sensorn.

Trådlösa avgränsningsremsor för förbjudna områden: Spärra enkelt av fritt avgränsbara områden med en extra sensor och magnetiska avgränsningsremsor.

Worxs tillbehör för att uppdatera din robotgräsklippare
Ergebnisse anzeigen