• Din expert på smarta hem i SverigeDin expert på smarta hem i Sverige
  • Över 1 000 000 nöjda kunderÖver 1 000 000 nöjda kunder
  • Alla produkter är testade av tinkAlla produkter är testade av tink

Ökad säkerhet i ditt hem med Google

Säkra ditt hem med de nya säkerhetsprodukterna från Google. Med Nest Cam (utomhus eller inomhus) och Nest Doorbell (batteri) har du alltid full koll på ditt hem - med möjlighet att spela in dygnet runt. Om någon ringer på dörrklockan eller om kameran upptäcker en person får du omedelbart ett meddelande. Tack vare intercom-funktionen kan du tala med dina besökare direkt.

Upptäck säkerhetsprodukterna från Google

Google Nest Cam (batteri) och Google Nest Cam Indoor

Den nya Google Nest Cam (med batteri) är lämplig för både inom- och utomhusanvändning. Google Nest Indoor passar - som namnet avslöjar bäst inomhus.

Om kameran upptäcker en rörelse får du omedelbart ett meddelande på din telefon. Den kan skilja mellan människor, djur och fordon för att undvika falsklarm. Du kan enkelt justera rörelsedetekteringen för enskilda zoner.

Google Nest Cam (batteri) Google Nest Cam Indoor

En överblick över ditt hem

Få tillgång till kamerans HD-livesändning dygnet runt - tack vare kamerans inbyggda mörkerseende. På så sätt kan du kontrollera att allt är okej hemma även när du är på resande fot.

Automatiska notifikationer

Vid rörelser eller ljud får du omedelbart en avisering i appen där du kan se vad som händer i realtid och vid behov även kontakta besökaren direkt.

Intelligent rörelsedetektering

Kameran skiljer människor från djur och fordon. Du har möjlighet att begränsa rörelsedetekteringen till relevanta zoner i bildområdet.

Google Nest Doorbell

Google Nest Doorbell (batteri) är mer än bara en dörrklocka. Den har flera smarta funktioner som t.ex. den intelligenta identifieringsfunktionen som kan skilja mellan paket, människor och fordon.

Tack vare de högupplösta inspelningarna från den integrerade kameran har du alltid en god överblick över vad som händer framför din ytterdörr.

Till erbjudande

HDR-video - även på natten

Den smarta dörrklockan spelar in med HDR-teknik så att du kan se exakt vem som står framför din dörr. Även på natten har du en knivskarp bild, så att du verkligen är skyddad dygnet runt.

Intelligent rörelsedetektering

Videodörrklockan känner av om en person står framför dörren eller om ett paket levereras. Ställ in specifika områden där rörelsedetekteringen skall vara aktiv.

Automatisk svarsfunktion

Om du inte har tid eller lust för att prata med besökaren vid dörren kan du välja mellan flera förinspelade meddelande.

Google Nest Protect

Google Nest Protect varnar dig om en nödsituation antingen med ett klassiskt larm eller, om du vill, med en mänsklig röst. Rökvarnaren testar sina batterier och sensorer mer än 400 gånger per dag så du kan känna dig säker. Om du behöver gå upp mitt i natten så lyser Nest Protect upp vägen för dig, ljuset är förbättrat och ljusare.

Till erbjudande

Smart LED-nattlampa integrerad

Om du behöver gå upp mitt i natten för att du är törstig, lyser Nest Protect upp vägen. Nattljuset är en av våra kunders favoritfunktioner, så vi har förbättrat det och gjort ljuset ljusare.

Ett larm, alla varnas

Alla familjemedlemmar får alltid information i sin app om Nest Protect-larmet utlöses.

Skiljer mellan rök och koldioxid

Har ditt larm någonsin startat för du var i duschen? Nest Protect har ångdetektering. En fuktighetssensor och speciella algoritmer upptäcker vattenånga och undviker falska larm, så att du kan slappna av i duschen.

Google Nest Hub (Gen. 2)

Med Google Nest Hub kan du skapa rutiner som körs automatiskt. Slipp besväret med att hantera enskilda enheter var för sig. Vem ringer på dörrklockan såhär dags? Du kan ta reda på det genom att titta på din Google Nest Hub. På pekskärmen kan du se överföringen av Google Nest Doorbell (batteri) i realtid.