• Din expert på smarta hem i SverigeDin expert på smarta hem i Sverige
  • Över 1 000 000 nöjda kunderÖver 1 000 000 nöjda kunder
  • Alla produkter är testade av tinkAlla produkter är testade av tink

Skapa ett hem som jobbar för dig

tink är Europas största expert på produkter för smarta hem med över 700 000 kunder. Lär dig hur ett smart hem fungerar, testa den interaktiva bilden nedan. Längre ner på sidan har vi listat alla produktkategorier vi erbjuder på tink, vilka deras fördelar är och hur du som kund kan integrera våra lösningar i ditt hem.

Svep till vänster eller höger för att förflytta dig i rummet

Philips Hue-lampa

Philips Hue-lampa

tado° Smart Elementtermostat

Sonos One SL Stereo Set & Sonos Ray

Google Nest Cam (batteri)

Smarta produkter i detta rum

Full kontroll över ditt smarta hem

Appstyrning

Med appen på din smartphone eller surfplatta kan du styra ditt smarta hem på plats. Dessutom kan du enkelt konfigurera ditt hem via appen genom att ställa in scenarion och tidstabeller.

Röststyrning

Kontrollera ditt hem med rösten. Kalla på ditt smarta ekosystem med enkla röstkommadon för att höja temperaturen eller sänka belysningen.

Rutiner & Tidtabeller

Skapa rutiner och tidtabeller för att automatisera din vardag. Starta värmen i badrummet 07.00, slå på mjuk belysning i sovrummet 07.15 och sätt igång harmonisk musik 7.30. Dagen kan inte starta bättre!

Manuell styrning

Ibland kan det smidigaste vara att manuellt styra produkterna. Självklart är detta en möjlighet för alla smarta produkter vi erbjuder.

Lås upp ditt hems fulla potential ett rum i taget

Lär känna tink bättre

Vi har listat några av de vanligaste frågorna om vilka vi är och hur vi arbetar med smarta hem.

Det smarta hemmet är så mycket mer än enstaka produkter, det är en kombination av en mjuk- och hårdvara som fungerar tillsammans i ett större ekosystem. Vi erbjuder dig produklösningarna som ska hjälpa dig automatisera ditt hems funktioner. Förhoppningsvis sparar du inte bara tid och energi - utan också pengar.

Produkterna tink erbjuder är av högsta kvalitet. Detta beror på att vi testar alla våra produkter utifrån 8 parametrar; produktkvalitet, installation, mjukvara, funktionalitet, tillförlitlighet, design, dataskydd och värde för pengarna. Dessutom ser vi till att våra produkter inom samma ekosystem fungerar utmärkt tillsammans så att du kan enkelt kan bygga ut ditt smarta hem.

Nej det kan de inte. Det beror på vilka ekosystem som produkterna är kompatibla med. Om du vill veta mer om ekosystem och vilka tillverkare som fungerar med varandra, kolla in vår sida om ekosystem.

Fördelarna är många men om vi ska fokusera på några få så vill vi främst nämna kostnadsbesparingarna, förbättrad hållbarhet och självklart ökad bekvämlighet.

Kostnadsbesparingarna uppstår när du ansluter sensorer med elementtermostater. Då kan du styra hemmets värme via tidtabeller och scenarion. Om du råkar lämna fönstret öppet så känner sensorn av det och meddelar automatiskt den smarta termostaten som i sin tur stängs av för tillfället. Då undviker du att elda för kråkorna och sänker dina värmekostnader.

Förbättrad hållbarhet går ofta i linje med sänkta kostnaderna. När du styr värmen smartare innebär det att du inte förbrukar lika mycket energi och du skapar genast ett mer hållbart hem. Dessutom gäller detta även för belysning eftersom lamporna känner av när du är i närheten och kan därför styras mer hållbart.

Ökad bekvämlighet får du när mycket av ditt hem automatiseras och du slipper onödigt manuellt arbete. Dessutom är dom flesta smarta hem-produkterna väldigt enkla att installera på egen hand. Tänk hur trevligt det är att kunna sänka värmen i sovrummet innan du ska lägga dig, dimra lampan på kvällen eller prata med en besökare via dörrklockan, allt via en app. Bekvämare än så blir det inte!

Självklart hjälper vi dig med det! Vi har ett expert-team som gärna besvarar din frågor. Gå in här för att boka tid med en av våra experter.