• Din expert på smarta hem i Sverige
  • Över 1 000 000 nöjda kunder
  • Alla produkter är testade av tink

Mer än 1 000 000 nöjda kunder

Jouw Smart Home experts

Tink werd opgericht in 2016 en is het eerste verkoops- en vergelijkingsplatform gespecialiseerd in smart home technologie. Van slimme speakers en thermostaten tot beveiligingssystemen en een videodeurbel die je met je telefoon bedient: wij hebben passie voor alles wat 'smart' is!

Met een team van ruim 80 enthousiaste professionals maken we slimme technologie toegankelijk voor een breed publiek. We laten klanten zien hoe ze alles uit hun smart home halen, bieden deskundig advies en een installatieservice. Omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat, werken we samen met meer dan 70 partners waaronder SONOS, Nest en Google. Daarnaast worden we ondersteund door investeerders zoals ProSiebenSat1, Rocket Internet en Vattenfall.

Alle producten zijn gekeurd

De producten die we aanbieden zijn uitgebreid getest door onze experts. We verkopen alleen producten met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding die goed functioneren en simpel zijn te installeren.

Betrouwbare klantenservice

Bij alle producten vind je een uitgebreide beschrijving inclusief foto's en video's. Mocht dat niet genoeg zijn, dan staat ons ervaren serviceteam je graag te woord per telefoon, chat en e-mail.

Eerlijk en goedkoop

tink biedt meer voor minder! Als klant krijg je altijd (bundel)korting bij aankoop van meerdere artikelen. Vanzelfsprekend is bij elke bestelling de levering en retourzending volledig gratis.

Ons verhaal

tink maakt smart home voor iedereen bereikbaar. We richten ons op aantrekkelijk geprijsde producten die makkelijk te installeren zijn en toegevoegde waarde bieden voor de klant. Een alarm- of beveiligingssysteem kost allang niet meer duizenden euro's, maar is inmiddels voor minder dan 200 euro in huis te halen. Met zo'n slim systeem kun je waar ook ter wereld je bezittingen in de gaten houden en maatregelen nemen in geval van een inbraak. Of wat dacht je van een slimme oplossing om je verwarming automatisch uit te schakelen wanneer je je huis verlaat of een raam opent. Daarmee kun je op jaarbasis tot 30% besparen op je verwarmingskosten.

Tot nu toe was er geen vergelijkings- en adviesplatform dat je navigeert door de jungle van smart home producten en toepassingen. tink biedt dit platform en laat je zien hoe simpel het is om je leven slimmer en comfortabeler in te richten. Heb je feedback, suggesties of ideeën voor ons, stuur dan een e-mail:management@tink.nl. We horen graag van je!

Dr. Marius
Lissautzki

CEO & Founder

Ons team

Wij zijn een jong, in Berlijn gevestigd bedrijf waar iedereen in het team zijn hart op de juiste plaats heeft en zijn daarnaast enthousiaste gebruikers van smart home producten. Wij zijn niet alleen team players bij tink zelf, maar ook met onze klanten en productpartners.

Management Board
Partner Management
Marketing
Content
Operations
Customer Service
Choan-Yi
Alexander
Danijel
Felina
Jan
Jonathan
Julia
Lars
Lukas
Moreno
Roger
Vivi
Benjamin
Finance & HR
Business Development
Product
Office Management

Onze mediapartners

Våra energipartners

Onze productpartners