• Din expert på smarta hem i Sverige
 • Över 1 000 000 nöjda kunder
 • Alla produkter är testade av tink

Mer än 1 000 000 nöjda kunder

8.8
Authorized reseller of Mer från eve

Eve Energy Matter 3-pack

3

459,00 kr

Rekommenderat försäljningspris 0,00 kr

Rabatt 0,00 kr

Pris 0,00 kr

- Inklusive moms

Eve Energy Matter - Smart Vägguttag
Antal:

3

459,00 kr
Adjust
459,00 kr
 • tinkSpar Garantie
 • Lifetime Garantie
 • Keineversteckten Kosten

Rekommenderat försäljningspris

Rabatt 0,00 kr

tink Discount
Exklusiva rabatter på produktpaket och specialerbjudanden endast hos tink.
0,00 kr

- 1 339,00 kr Inklusive moms

 • Leveranstid: 1-3 Arbetsdagar
 • Gratis frakt och retur
Huvudfunktioner
Works with Apple Home

Fördelarna med Eve Energy Matter - Smart Vägguttag 3-pack:

 • Mätning av energiförbrukning
 • Nu med stöd för Matter
 • Lokal Bluetooth-anslutning
 • Apple HomeKit-kompatibel
 • Stöd för Thread

Expertrecensioner
8.8
Testad av tinkexperten
Moritz

Möjligheterna med Eve Energy är mycket omfattande. Nästan alla klassiska elektriska apparater kan göras smartare. Tack vare bluetooth behöver du inga ytterligare komponenter, utan du kan börja bygga ditt smarta hem direkt med din smartphone.

Mer information
Produktinformation

 • Kompatibel med Apple HomeKit: Med Apple HomeKit kan du styra din Eve Energy på ett mycket enkelt sätt. I appen har du allt på en gång och kan anpassa styrningen efter dina behov. Du kan också styra din smarta sensor med rösten tack vare Siri, ansluta den till andra smarta enheter och få fjärråtkomst till den. Det är bara att skanna koden och så är du igång..
 • Säker dataöverföring: Säker autentisering (samma sätt för inloggning på internetbank) gör att dina uppgifter inte kan nås av tredje part.
 • Installationen är smidig: Installationen av Eve Energy är enkel och intuitiv. Den smarta energisensorn kan anslutas till din iOS-enhet via bluetooth. Det är därför inte nödvändigt att ansluta enheten via Wifi eller en bridge.
 • Ställ smarta regler: Med Eve-appen kan du ställa in smarta regler för att förenkla din dagliga rutin. Du kan få manuell tillgång till Eve Energy när som helst, både när du är hemma och hemifrån.
 • Analysera din energiförbrukning: Med Eve-appen har du koll på din energiförbrukningen hos dina inkopplade enheter när som helst och var som helst. Du kan spåra enheterna som förbrukar för mycket energi.
 • Energismart användning: Den smarta Eve Energy-sensorn sparar mycket energi, eftersom den övervakar dina elektriska apparaters förbrukning utan att knappt förbruka någon energi själv.
 • Nu med stöd för Matter: Förutom Bluetooth och Thread stöder enheten nu även den framtidssäkra Matter-standarden. Den nya nätverkstekniken ger större räckvidd, ett stabilt nätverk och skyddar framför allt din integritet. En kontrollcentral är inte nödvändig och alla åtgärder utförs lokalt i ditt hem. Dessutom är Eve Energy nu kompatibel med alla vanliga röstassistenter och smartphones med Android eller iOS.

Expertrecensioner
8.8
Testad av tinkexperten
Moritz
Installering 9

Sensorn kopplas in i uttaget och ansluts till med hjälp av en QR-kod som skannas in via Eve-appen.Du kan använda appen för att slå på och av enheterna samt mäta energiförbrukningen.

Produktkvalitet 9

Eve Energy använder ett robust hölje som uppfyller kraven enligt EU-standard.

App/Mjukvara 8

Den användarvänliga menyn i appen är lätt att navigera i och nya enheter kan smidigt anslutas med hjälp av plusknappen. För närvarande fungerar appen endast på iOS-system.

Funktionalitet 9

Du kan sätta på och stänga av alla dina enheter med hjälp av röstkommandon. Anslut din smartphone via Bluetooth.

Tillförlitlighet 9

Eve Energy vägguttag reagerar tillförlitligt på röstkommandon tack vare Siri. Du kan även styra enheten manuellt genom att slå på och stänga av den via appen.

Design 9

Uttaget har en enkel design som smälter in med övriga inredningen.

Dataskydd 8

Eve System använder sig av end-to-end-kryptering och autentisering för de lagrade uppgifterna. Krypteringstekniken är densamma som internetbanker använder.

Värde för pengarna 9

En mycket praktisk och användarvänlig sensor till bra pris. Eve Energy gör vilken konventionell elektronisk inredningsartikel i ditt hem smart.

Sensorn kopplas in i uttaget och ansluts till med hjälp av en QR-kod som skannas in via Eve-appen.Du kan använda appen för att slå på och av enheterna samt mäta energiförbrukningen.

Kundrecensioner
Ladda ner appen
Tekniska detaljer

Tekniska detaljer

Mått56 x 56 x 79 mm
StrömförsörjningIngång: AC 100-240 V 50/60 HZ
utgång: AC 100-240 V, Max. 11A / 2500 W
AnslutningsmöjligheterBluetooth Low Energy
Tekniska funktioner och egenskaperUttag: Typ C, E och F
Installering
FAQs
Hur ställer jag in min Eve Energy på rätt sätt?

De medföljande instruktionerna guidar dig genom installationsprocessen.

Hur kan jag återställa min Eve Energy?

Om du vill återställa Eve Energys energimätare till 0,00 kWh kan du följa de här stegen:1) Gå till Inställningar i Eve-appen och välj Eve Energy under enheter.2) Längst ner på skärmen ser du alternativet att ta bort enheten. Välj det alternativet.3) Bekräfta ditt val och radera alla historisk data.4) Eve Energy återställs. Anslut sensorn till ett vägguttag. Tryck på knappen på sidan tills den röda lampan börjar blinka.5) Nu kan du lägga till Eve Energy igen i Eve-appen.

Har Eve Energy ett överspänningsskydd?

Nej, för närvarande har Eve Energy ingen egen överspänningsskyddare. Du kan dock ansluta sensorn till ett uttag med överspänningsskydd.

Kan scenarier automatiseras med Eve?

Med regler kan du automatiskt utlösa scenarier baserat på olika faktorer, exempelvis förändring av platsposition eller sjunkande temperaturer. Den automatiska styrningen underlättar verkligen ditt dagliga liv.

Kan historiska data från Eve-enheter exporteras och säkras?

Med version 1.2 av Eve-appen kan du exportera och säkra historisk data såsom luftkvalitet, temperatur, luftfuktighet, lufttryck och energiförbrukning. Du kan visa de exporterade uppgifterna direkt på din iPhone eller iPad i Numbers eller Excel.

Kan du bjuda in andra personer till Apple HomeKit?

Med Apple HomeKit har du tillgång till dina Eve-enheter. Du kan också bjuda in andra personer att få tillgång till dina sensorer. Om du vill bjuda in andra personer att styra dina enheter via Apple HomeKit måste du befinna dig inom räckhåll för Eve-enheterna. Den här funktionen kräver iOS 9 eller högre.

Tillåter Eve-appen push-notiser?

Nej, eftersom Eve Energy-enheterna är kompatibla med Apple HomeKit används end-to-end-kryptering när data skickas och lagras. Ingen annan kan varken se din data eller skicka push-notiser till dig på din smartphone.

Hur kan jag återställa inställningarna för Eve-appen helt och hållet?

Om du vill ändra Eve-appen helt och hållet ska du ta bort alla Eve-enheter som är anslutna till den och i inställningarna på din iOS-enhet välja "Privacy> HomeKit" och sedan trycka på "Reset HomeKit configuration". Alla inställningar på dina iOS-enheter med samma iCloud-ID tas då bort, liksom inställningarna för alla andra användare (från och med iOS 9).

Vad kan jag göra med felaktiga avläsningar?

Om avläsningarna på din batteridrivna Eve Energy är felaktiga, ta först bort batterierna i 15 sekunder och uppdatera dem. Med denna snabba återställning kan problemet ofta lösas. Om snabba återställning inte löser problemet bör du göra en fullständig återställning.

Gratis expertrådgivning

Våra experter inom smarta hem kommer att ge dig individuella råd om hur du hittar din lösning för ett smartare hem.

Boka ett möte
Fri frakt och retur

Du behöver inte betala för frakt och du har 14 dagar på dig att returnera gratis.

Alla produkterna är testade av tink

På tink är kundservicen av högsta prioritet. Vi ser till att alla dina tink-produkter fungerar perfekt.

Såhär använder du funktionsgarantin