• Din expert på smarta hem i Sverige
 • Över 1 000 000 nöjda kunder
 • Alla produkter är testade av tink

Mer än 1 000 000 nöjda kunder

9.1
Authorized reseller of Mer från Google Nest

Google Nest Wifi Router + Access Point + Google Nest Hub (Gen. 2)

1

2 990,00 kr

Rekommenderat försäljningspris 0,00 kr

Rabatt 0,00 kr

Pris 0,00 kr

- Inklusive moms

Google Nest Wifi Router + Point
Antal:

1

2 990,00 kr
Adjust
2 990,00 kr

1

1 149,00 kr

Rekommenderat försäljningspris 0,00 kr

Rabatt 0,00 kr

Pris 0,00 kr

- Inklusive moms

Google Nest Hub (Gen. 2)
Antal:

1

1 149,00 kr
Adjust
1 149,00 kr
 • tinkSpar Garantie
 • Lifetime Garantie
 • Keineversteckten Kosten

Rekommenderat försäljningspris

Rabatt 0,00 kr

tink Discount
Exklusiva rabatter på produktpaket och specialerbjudanden endast hos tink.
0,00 kr

- 4 139,00 kr Inklusive moms

 • Leveranstid: 1-3 Arbetsdagar
 • Gratis frakt och retur

Not available

Huvudfunktioner
Works with Hey Google

Fördelarna med paketet:

 • Höghastighets Wifi
 • Utökbart mesh-nätverk
 • Integrerad Google assistent
 • Dela ditt WiFi via QR-kod
 • Sömnanalys med sömnsensorn
 • Enkel installation
 • Styr ditt smarta hem

Expertrecensioner
9.1
Testad av tinkexperten
Sonik

Oavsett om du streamar, arbetar, studerar eller spelar spel är snabbt internet viktigt. Med Google Nest Wifi Router + Access Point behöver du inte längre tillbringa din tid framför irriterande laddningsstolpar. Setet som består av router och accesspunkt håller inte bara sitt löfte om långtgående och snabbt internet, det inspirerar också med den integrerade Google Assistant för ännu mer komfort. Den medföljande Google Nest Hub av andra generationen övertygar med sina mångsidiga användningsmöjligheter.

Mer information
Produktinformation

 • Wifi med hög hastighet: Med Google Nest Wifi Router + Access Point kan du vara igång väldigt snabbt. Hastigheter på upp till 1 200 megabit per sekund är möjliga från åtkomstpunkten. Routern klarar till och med upp till 2 200 Mbps.
 • Utökbart mesh-nätverk: Setet med två enheter består av en router som du ansluter till ditt modem via en LAN-kabel och en accesspunkt som du placerar i hemmet där signalen är svagare. På så sätt kan du utöka ditt Wifi till att täcka hela bostadsområdet och tack vare mesh-funktionen slipper du de anslutningsproblem som ofta uppstår med konventionella repeaters. I större lägenheter kan du utöka systemet genom att lägga till fler åtkomstpunkter.
 • Google Assistant integrerad: Nest Wifi accesspunkt har redan en smart högtalare med Google Assistant integrerad. Den smarta röstassistenten hjälper dig i vardagen med väder- och trafikrapporter, påminner dig om möten och svarar på dina frågor. Du kan även ställa in en väckarklocka eller timer med röstkommando. Med den extra Google Nest Mini har du tillgång till Google Assistant i två rum.
 • Lätt att installera: Ditt nya Wifi är redo att användas efter bara några få steg. Anslut routern till modemet med den medföljande LAN-kabeln och följ instruktionerna i Google Home-appen. Hela processen tar bara några minuter. Det är lika enkelt att lägga till Google Nest Mini.
 • Styr ditt smarta hem: Google Nest Hub är den nya smarta assistenten för ditt dagliga smarta hem med en 7-tumsskärm fungerar den som kontrollcentral för ditt uppkopplade hem. Du kan till exempel visa bilden från övervakningskameran, styra ljuset eller sänka rullgardinen. Ett stort antal smarta hem-produkter är redan kompatibla med Google Assistant och nya produkter tillkommer hela tiden.
 • Ditt underhållningssystem för flera rum: Du kan spela upp musik från din smartphone eller surfplatta via de smarta högtalarna. Om du har ett Spotify Premium-konto kan Google Assistant spela upp dina favoritspellistor med ett enkelt röstkommando.
 • Underhållning på ett enkelt sätt: Missa aldrig mer ett avsnitt av dina favoritserier på Netflix, Disney+ eller en video på YouTube. Strömma din favoritmusik via YouTube Music, Spotify, Apple Music eller andra streamingtjänster som stöds. Styr din Hub via skärmen eller röststyrning. Denna Nest Hub underhåller alla och har dessutom 50% mer bas än föregående generation!
 • Håll koll på dina sömnvanor: Möt Sleep Sensing, funktionen som kan se när du somnar, vaknar och hur länge du sover. Det du behöver göra är att placera din Google Nest Hub vid sängen och prenumera för att ta del av funktionen. Det kan krävas en betald prenumeration efter att den tillfälliga kostnadsfria provperioden har löpt ut.
 • Alltid det bästa Wifi på alla enheter: Det intelligenta mesh-nätverket tilldelar automatiskt alla slutenheter den starkaste signalen och den mest kraftfulla kanalen. Tack vare MIMO med flera användare finns det flera frekvensband som arbetar hand i hand och överför data på det snabbaste frekvensbandet. Du har optimalt Wifi med högsta hastighet i hela hemmet. Och om det fortfarande inte räcker för att strömma smidigt på flera enheter kan du helt enkelt prioritera motsvarande enheter via appen.

Expertrecensioner
9.1
Testad av tinkexperten
Sonik
Installering 9

På nolltid är alla enheter anslutna och konfigurerade via appen.

Produktkvalitet 9

Högkvalitativt hantverk som dessutom är mer miljövänligt tack vare en hög andel återvunnen plast.

App/Mjukvara 9

Appen innehåller lättförståeliga steg-för-steg-instruktioner för att konfigurera. Det ger dig en fullständig överblick över vad som händer i varje situation. Användargränssnittet är enkelt och intuitivt.

Funktionalitet 10

Produkten är en personlig assistent, underhållningshubb och kontrollcentral för smarta hem i ett och tillhandahåller även den nödvändiga infrastrukturen.

Tillförlitlighet 10

Anslutningen är alltid optimal. Röstkommandon känns säkert igen även på avstånd tack vare mikrofoner med långt avstånd.

Design 9

Minimalistisk design. Alla apparater passar lätt in i alla hem.

Dataskydd 9

Hög säkerhetsstandard och verifiering i flera nivåer. Ditt Wifi är skyddat med WPA3-kryptering.

Värde för pengarna 8

För ett rimligt pris får du en extremt mångsidig uppsättning för ditt uppkopplade hem.

På nolltid är alla enheter anslutna och konfigurerade via appen.

Kundrecensioner
Ladda ner appen
Tekniska detaljer

Tekniska detaljer

MåttNest Wifi router: 110 x 90,4 mm
Nest Wifi accesspunkt: 102,2 x 87,2 mm
Google Nest Hub (Gen. 2): 17,7 cm (B) • 12,0 cm (H), 7 tum (177,8 mm)
ViktNest Wifi router: 380 gNest Wifi accesspunkt: 350 gGoogle Nest Hub: 558g
AnslutningsmöjligheterNest Wifi Router & Access Point: Simultan WLAN med dubbla band (2,4 GHz/5 GHz) med stöd för IEEE 802.11a/b/g/n/ac; Bluetooth Low Energy;Nest Wifi accesspunkt: Bluetooth 4.2 Google Nest Hub: Wifi och Bluetooth
Strömförsörjning Samtliga produkter får ström genom 15 W strömförsörjning och DC-anslutning
Högtalare och mikrofonGoogle Nest Hub: Fullrangehögtalare med 43,5 mm drivrutiner
3 mikrofoner för fjärrfält
Mikrofonavstängning
Google Assistant inbyggd
Teknik för röstmatchning
Ultraljudsdetektering
Wifi-räckviddNest Wifi router: upp till 120 m²Nest Wifi accesspunkt upp till 90 m²
SäkerhetNest Wifi: WPA3-kryptering, automatiska säkerhetsuppdateringar
Effekt [W] Nest Wifi Router & Access Point: 15 W vardera
IngångarNest Wifi router: 2x Ethernet-port, nätanslutningNest Wifi accesspunkt: nätanslutningGoogle Nest Mini: Micro USB för strömförsörjning
NätverksteknikNest Wifi Router: AC2200 MU-MIMO Wifi; 4x4 (5 GHz); 2x2 (2,4 GHz)Nest Wifi accesspunkt: AC1200 MU-MIMO Wi-Fi; 2x2 (2,4 GHz/5 GHz)
SensorerNest Wifi Access Point och Google Nest Mini: kapacitiv pekyta för volymkontroll
FörpackningsinnehållGoogle Nest Wifi RouterEthernet-kabel (2 m)NätadapterGoogle Nest Wifi accesspunktNätadapterGoogle Nest HubStrömförsörjning
Installering
FAQs
Vad är skillnaden mellan Google Nest Wifi och traditionella Wifi-förstärkare?

En vanlig Wifi-repeater skapar i princip en kopia av Wifi-signalen som inte går att skilja från källsignalen, men som har mindre bandbredd. Detta ökar räckvidden, men på bekostnad av prestandan. Äldre enheter kan inte heller skilja mellan de två signalerna, vilket är anledningen till att anslutningsproblem ofta uppstår. Med Google Nest Wifi:s mesh-nätverk ansluts alla enheter automatiskt till den starkaste signalen och har betydligt mer bandbredd till förfogande.

Kan jag streama smidigt med Google Nest Wifi?

Ja, så länge din internetanslutning har tillräckligt med ström. Om ett stort antal enheter är anslutna kan du prioritera enskilda slutenheter via Google Home-appen så att de garanteras bästa hastighet. På så sätt kan du strömma serier, filmer eller musik smidigt och spela onlinespel utan irriterande avbrott. Systemets hastighet är normalt tillräcklig för två samtidiga 4K-videoströmmar.

Är Google Nest Wifi Router + Access Point kompatibel med den senaste generationens Google Wifi-enheter?

Ja, du kan enkelt integrera den senaste generationens Google Wifi-enheter i mesh-systemet eller använda dem som routrar för Nest Wifi accesspunkter.

Vad betyder Voice Match-funktionen i Google Nest Hub (2nd Generation)?

Med Voice Match i Google Nest Hub (2nd Generation) kan flera personer få tillgång till personliga hemskärmar, videor, möten osv. Google Nest Hub (2nd Generation) vet alltså vem den kommunicerar med.

Behöver jag separata högtalare för att spela upp musik?

Nej, Google Nest Hub (2nd Generation) har inbyggda högtalare med full räckvidd.

Kan Google Nest Hub (2nd Generation) integreras med andra Google Nest-produkter?

Google Nest Hub (2nd Generation) fungerar perfekt med alla Google Nest-produkter. Displayen på Google Nest Hub (2nd Generation) gör det möjligt att visa de Google Nest-produkter som har en videofunktion.

Hur många enheter kan jag ansluta till Google Nest Wifi Router + Access Point?

Beroende på tillgänglig bandbredd kan routern och åtkomstpunkten förse upp till 100 enheter med Wifi.

Gratis expertrådgivning

Våra experter inom smarta hem kommer att ge dig individuella råd om hur du hittar din lösning för ett smartare hem.

Boka ett möte
Fri frakt och retur

Du behöver inte betala för frakt och du har 14 dagar på dig att returnera gratis.

Alla produkterna är testade av tink

På tink är kundservicen av högsta prioritet. Vi ser till att alla dina tink-produkter fungerar perfekt.

Såhär använder du funktionsgarantin