• Din expert på smarta hem i Sverige
 • Över 1 000 000 nöjda kunder
 • Alla produkter är testade av tink

Mer än 1 000 000 nöjda kunder

9.3
Authorized reseller of Mer från Google Nest

Google Wifi 3-pack

 • tinkSpar Garantie
 • Lifetime Garantie
 • Keineversteckten Kosten

Rekommenderat försäljningspris 2 390,00 kr

tink mängdrabatt
Exklusiva rabatter på produktpaket och specialerbjudanden endast hos tink.
0,00 kr
- 2 390,00 kr Inklusive moms
 • Leveranstid: 3-5 Arbetsdagar
 • Gratis frakt och retur

Not available

Huvudfunktioner
Works with Hey Google

Fördelarna med Google Wifi 3-pack:

 • Modernt nätverksystem
 • Wifi-täckning för hela hushållet
 • Intelligent Wifi-anslutning
 • Automatiska säkerhetsuppdateringar
 • Miljöanpassad design och tillverkning
Expertrecensioner
9.3
Testad av tinkexperten
Richard

Google Wifi är svaret på de växande kraven på Wifi-nätverk. De tre små enheterna verkar som din dualbandsrouter och ditt mesh Wifi-system i ett och kan utökas efter behov för att få ännu större räckvidd. Du kan använda Google Home-appen för att bestämma vilka enheter som tillfälligt har högsta prioritet när det gäller bandbredd. Så du kan strömma serier och filmer i 4K utan avbrott och ha en perfekt Wifi-anslutning överallt i hemmet. Förresten: höljet i den uppdaterade Google Wifi har ett 49-procentigt återvunnet innehåll. Hållbart och smart.

Mer information
Produktinformation

 • Modernt nätverksystem: Till skillnad från Wifi-repeaters, som bara sänder Wifi-signalen vidare, skapar Google Wifi System ett sammanhängande nätverk (mesh-teknik). En enhet ansluts till routern eller modemet. De andra åtkomstpunkterna kan fördelas över hela hemmet. Eftersom Google Wifi-enheterna kommunicerar med varandra och förstärker varandra får du ett kraftfullt Wifi överallt i hemmet.
 • Wifi-täckning i hela hemmet: Förutom den förbättrade kommunikationen i mesh-nätverket ökar räckvidden enormt med varje ytterligare enhet. Den första Google Wifi ger dig redan en konstant hög internetuppkoppling på en yta på upp till 85 m². Med två enheter täcker du en yta på 170 m² och med en tredje enhet till och med en imponerande yta på 255 m².
 • Smart Wifi-anslutning: Googles Wifi accesspunkter söker alltid efter den snabbaste anslutningen för dig. De växlar automatiskt mellan frekvensbanden 2,4 GHz och 5 GHz för att skydda ditt Wifi från överbelastning. Netflix, videomöten och liknande är alltså också möjliga parallellt utan problem. I teorin är hastigheter på upp till 1,2 Gbit/s möjliga.
 • Automatiska säkerhetsuppdateringar: Med Google Wifi behöver du inte längre oroa dig för säkerheten i ditt hemmanätverk eftersom de smarta åtkomstpunkterna uppdaterar sig själva. Detta innebär att alla funktioner alltid är uppdaterade och att ditt nätverk är optimalt skyddat.
 • Allt är under kontroll i appen: Med hjälp av Google Home-appen kan du utesluta enskilda enheter från Wifi under de perioder du anger, t.ex. vid middagstid eller läggdags för barnen. Detta ger dig full kontroll över alla enheter. Du kan snabbt och enkelt skapa ett gästnätverk för dina besökare och ge dem tillgång till det.
 • Hållbar design och tillverkning: Google Wifi övertygar inte bara med sin enkla och moderna design. Med 49 % återvunnet innehåll i de plastdelar som används fortsätter teknikföretaget sin väg mot en mer hållbar produktion med Google Wifi. Exemplariskt!
Expertrecensioner
9.3
Testad av tinkexperten
Richard
Installering 9

Google Wifi ansluts först till modemet eller routern. Enheten konfigureras via Google Home-appen. Assistenten guidar dig steg för steg genom installationen.

Produktkvalitet 9

Google Wifi kännetecknas av modern Wifi-teknik och ett bra hantverk. 49 % av de plastdelar som användes var tillverkade av återvunnet material.

App/Mjukvara 9

I appen kan du kontrollera och hantera nätverksenheter. Du har också tillgång till funktioner som prioritering och tidsscheman.

Funktionalitet 9

Google Wifi säkerställer en effektiv Wifi-anslutning i hela hushållet. Du kan också prioritera enskilda bärbara datorer eller mobila enheter när som helst.

Tillförlitlighet 10

Med Google Wifi tillhör uppkopplingsproblem det förflutna. Det moderna Wifi-systemet med mesh-funktion garanterar en omfattande och tillförlitlig internettäckning i ditt hem.

Design 10

Google har gjort allting rätt med designen. Google Wifi kännetecknas av sin enkelhet och passar in i vilken inredning som helst.

Dataskydd 9

Google-enheterna är utrustade med en brandvägg som uppdateras automatiskt. Uppgifterna krypteras i enlighet med gemensamma protokollstandarder.

Värde för pengarna 9

Paketet med 3x Google Wifi erbjuds till ett rimligt pris med tanke på prestandan. Särskilt när man tänker på hur dålig internetuppkoppling påverkar ens vardag.

Google Wifi ansluts först till modemet eller routern. Enheten konfigureras via Google Home-appen. Assistenten guidar dig steg för steg genom installationen.

Kundrecensioner
Ladda ner appen
Tekniska detaljer

Tekniska detaljer

Installering
FAQs
Vilka är kraven för Google Wifi?

För Google Wifi behöver du ett modem och en aktiv internetanslutning. En separat router behövs inte.

Används återvunnet material vid tillverkningen av Google Wifi?

Ja, 49 % av de plastdelar som användes var tillverkade av återvunnet material.

Vad är ett mesh-nätverk?

Ett mesh-nätverk är en grupp Wifi-komponenter som kommunicerar trådlöst med varandra och skapar ett enda stort nätverk.

Produktvideor
Produktinformation
Installering
Gratis expertrådgivning

Våra experter inom smarta hem kommer att ge dig individuella råd om hur du hittar din lösning för ett smartare hem.

Boka ett möte
Fri frakt och retur

Du behöver inte betala för frakt och du har 14 dagar på dig att returnera gratis.

Alla produkterna är testade av tink

På tink är kundservicen av högsta prioritet. Vi ser till att alla dina tink-produkter fungerar perfekt.

Såhär använder du funktionsgarantin
MåttDiameter: 106,12 mm
Höjd: 68,75 mm
Vikt340 g
Anslutningsmöjligheter Wifi, Bluetooth Low Energy (BLE)
Strömförsörjning 15 W strömförsörjningsenhet
Wifi-standardAC1200 MU-MIMO WIFI
Simultan Wifi med dubbla band (2,4 GHz/5 GHz) med stöd för IEEE 802.11a/b/g/n/n/ac
Processor Quad-core ARM
RäckviddUpp till 85 kvadratmeter per åtkomstpunkt
Förpackningsinnehåll3x Google Wifi accesspunkt
Ethernet-kabel - 2 m
Strömförsörjning