• Din expert på smarta hem i Sverige
 • Över 1 000 000 nöjda kunder
 • Alla produkter är testade av tink

Mer än 1 000 000 nöjda kunder

9.3
Authorized reseller of Mer från tado

tado° Basic - Smart elementtermostat

Färg
 • tinkSpar Garantie
 • Lifetime Garantie
 • Keineversteckten Kosten

Rekommenderat försäljningspris 779,00 kr

Spara 0,00 kr

tink mängdrabatt
Exklusiva rabatter på produktpaket och specialerbjudanden endast hos tink.
0,00 kr

- 769,00 kr Inklusive moms

 • Leveranstid: 1-3 Arbetsdagar
 • Gratis frakt och retur
Huvudfunktioner
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

Fördelarna med tado° Basic - Smart elementtermostat:

 • Billig expansion till tado° starter kit
 • Enkel och snabb installation
 • Minska aktivt din energiförbrukning
 • Spara energi med smarta funktioner
 • Styrning när som helst, var som helst
 • Röststyrning
 • Passar på alla konventionella element

Expertrecensioner
9.3
Testad av tinkexperten
Annemarie

Det perfekta tillägget till ditt smarta värmesystem. Spara upp till 31% energi med tado° - Smart Elementtermostat V3+ Basic tilläggsprodukt och dess smarta funktioner! Tack vare appen kan du dessutom förvärma ditt hem när som helst och var som helst när du är på resande fot och sedan reglera temperaturen när du kommer hem, enkelt med hjälp av röstassistenten. Dessutom är installationen superlätt och kan genomföras på bara några minuter med hjälp av installationsinstruktionerna som finns i appen.

Mer information
Produktinformation

 • Prisvärd expansion för ditt tado°-start kit: Spara ännu mer energi med individuell rumskontroll. Utbudet av funktioner i Basic Line har reducerats till det väsentliga. Du kan utöka din tado°-installation billigt och värma hela ditt hem smart.
 • Okomplicerad och snabb installation: Du behöver inga förkunskaper för att installera dina smarta elementtermostater själv. Installationsguiden online guidar dig genom hela installationsprocessen. Och oroa dig inte, inget vatten kan läcka ut och du kommer inte heller att störa uppvärmningen. Det tar bara några minuter innan din nya elementtermostat från tado° är redo att användas.
 • Minska din energiförbrukning aktivt: tado° har ett stort mål i sikte: att minska dina energikostnader. Tack vare många smarta funktioner som Auto-Assist och möjligheten att styra dina elementtermostater när som helst och var som helst är detta också mycket enkelt. Dessutom kan du lägga till ytterligare tado° elementtermostater till ditt smarta värmesystem för att värma ännu effektivare.
 • Spara energi med smarta funktioner: Spara upp till 28% energi med smarta funktioner som geofencing, intelligenta scheman eller detektering av öppna fönster och andra funktioner. Med geofencing kan dina termostater växla till bortaläge och sänka temperaturen när ingen är hemma. Och tack vare detekteringen av öppna fönster sänks temperaturen på elementet automatiskt om ett öppet fönster upptäcks eller om solen skiner in i ditt hem. På så sätt reglerar din kylare sig själv utan att du behöver ingripa.
 • Du har kontrollen - var du än befinner dig: Kontrollera temperaturen i ditt hem när som helst och var som helst. Tack vare röststyrning via Amazon Alexa eller Google Assistant och styrning via smartphone-appen behöver du inte ens vara i närheten av elementet. Alternativt kan du naturligtvis ändra temperaturen manuellt via elementtermostater från 19 °C till 25 °C.
 • Styrning via röstassistent möjligt: Säg bara "Alexa, höj temperaturen i sovrummet med tre grader" för att värma upp sovrummet på vintern precis innan du går och lägger dig. Smarta röstkommandon som dessa gör din vardag enklare. Alla tado° elementtermostater är kompatibla med Amazon Alexa och Google Assistant.
 • Passar på alla konventionella element: Den smarta tado° elementtermostaten passar alla vanliga element med termostatiska radiatorventiler och är idealisk för centralvärme och fjärrvärme. Leveransen omfattar även olika adaptrar, eftersom även vertikal och horisontell installation inte är något problem. Perfekt för ditt eget hem eller en hyreslägenhet.

Expertrecensioner
9.3
Testad av tinkexperten
Annemarie
Installering 10

Det är verkligen superenkelt att installera den smarta elementtermostaten. I tado° smartphone-appen hittar du instruktioner som guidar dig steg för steg genom installationsprocessen.

Produktkvalitet 9

Som alltid med tado° får du en högkvalitativ produkt med många bra funktioner med den smarta elementtermostaten.

App/Mjukvara 9

Tydlig design och okomplicerad användning. Enkelt för alla användare.

Funktionalitet 10

Geofencing, "fönsteröppningsdetektering", intelligenta scheman, röststyrning och många andra smarta funktioner hjälper dig att spara energi.

Tillförlitlighet 9

Tack vare Auto-Assist och fjärrstyrning från var som helst får du tillförlitliga energibesparingar.

Design 9
Den smarta elementtermostaten är minimalistisk och diskret och passar in i alla hem.

Dataskydd 9

När det gäller enheterna förlitar sig tado° på samma datasäkerhetsprotokoll som även kan hittas på internetbankverksamheter.

Värde för pengarna 9

Investera i framtiden med tado° elementtermostat till ett absolut rimligt pris.

Det är verkligen superenkelt att installera den smarta elementtermostaten. I tado° smartphone-appen hittar du instruktioner som guidar dig steg för steg genom installationsprocessen.

Kundrecensioner
Ladda ner appen
Tekniska detaljer

Tekniska detaljer

Mått78 x 52 mm
Vikt 183 g
Anslutningsmöjligheter868 MHz - Endast i kombination med tado° Bridge
Strömförsörjning AA-batterier
Detektering av öppna dörrar och fönster? Ja
SensorFönsteröppningssensor, temperatursensor
Skruvförbindelse M30 x 1,5 mm
FörpackningsinnehållSmart elementtermostat Basic, olika adaptrar, 2x AA-batterier.
Installering
FAQs
Vad är skillnaden mellan den smarta elementtermostaten V3+ och Basic-varianten?

Tado Basic är något mer begränsad än standardversionen, men kompromissar inte med dem smarta och mest användbara funktionerna. Den uppdaterade upplagan är optimerad med "Indoor Air Comfort Skill" vilken ger dig information om rummets luftfuktighet samt en överblick över pollenpartiklar och luftföroreningar. Du får även tips på hur man t.ex förhindrar att mögel bildas i ett rum med hög luftfuktighet. Basic-versionen kommer med en enkel display där du manuellt ställer in temperaturjustering på 19°-25°. Lägre temperaturer ställs på Basic-versionen in i appen. I den uppdaterade versionen kan du direkt ställa in 5°-25°.

Fungerar elementtermostaten även utan brygga?

Nej, tado° Bridge behövs för att styra dina smarta elementtermostater.

Gratis expertrådgivning

Våra experter inom smarta hem kommer att ge dig individuella råd om hur du hittar din lösning för ett smartare hem.

Boka ett möte
Fri frakt och retur

Du behöver inte betala för frakt och du har 14 dagar på dig att returnera gratis.

Alla produkterna är testade av tink

På tink är kundservicen av högsta prioritet. Vi ser till att alla dina tink-produkter fungerar perfekt.

Såhär använder du funktionsgarantin